reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

My wczoraj chasalismy, a jeszcze dzisiaj boli:-( a mezus widze na dzisiaj tez ma chrapke. Najgorzej ze ja tez bym sobie poszalala, ale cholera teraz to tak malo komfortowo jest:wściekła/y:
Kociu ale ty widze kochana, ze dlugo siedzisz, skad sile bierzesz, zeby od rana funkcjonowac normalnie:confused: Rany, ja jestem taki spioch:rofl2::oo: :rofl:

reklama
kurcze dziewczyny biedne jestescie z tymi problemami wiem jedno tak nie może byc mam nadzieje że wszystko wróci u was do normy bo to moze naprawde zatruć życie ja przed ciążą miałam takie bóle jajników po stosunku ze właśnie płakałam w poduszkę teraz na szczeście odpukac wszystko jest ok nic nie noli i nie uwiera ale wręcz jest chyba w odwrotną strone mnie sie wydaje że jest mi jakoś luźniej przydałby sie jeden szewek więcej

No u mnie tez bylo podobnie, i bolalo, wiec robilismy podchody co tydzien:) i za trzecim razem bylo OK, tzn. troche juz tylko bolalo. Wlasciwie sama sie dziwie, bo przeciez mialam CC, to dlaczego tez boli? Ale teraz juz OK tylko jakos czasu brakuje, a zazwyczaj jak juz jest nastroj to mala nagle niby nic budzi sie i szczerzy zeby:)

U mnie też przy pierwszej ciąży tak było ,długo bolało ,czasami płakałam ale z czasem przeszło i też mówłam że mam ból głowy iogólnie byłam "zmęczona ,po drugiej było trochę lepiej i teraz też jest troszkę lepiej ale z poczatku boli a pozatym my z mężusiem to tak od święta ,bo przecież pracuje na noce i tylko jedną noc jest w domu:-)

pocieszyłyscie mnie trochę...chyba muszę zacisnąć zęby i chociaz spróbować,przeciez mo Darek nie jest z kamienia,też ma swoją wytrzymałość,ile razy można to odwlekać...on i tak jest wyrozumiały i nie chce zeby mnie bolało więc wogóle sie nie kochamy:sick:

My tak po trochu próbujemy ale jak już pisałam to na razie nie to samo -mam nadzieję,że wkrótce będzie jak Kamila i Wiola piszą...

A co do spania,to wiesz Martuś-ja coś ostatnio mam z tym problemy...Po takich nocnych maratonach czasem rano ciężko mi się wstaje(o dziwo z karmieniem Niuni w nocy nie mam problemu...)ale daję radę;-) A jak Mario jest w domu to on do 10 zajmuje się Mąłą a ja dosypiam;-)

Wiolus, jak dietka??
ja jestem na 13-stceod poniedzialku i nie uwierzysz, ale dzisiaj rano zauwazylam ze mam plaski brzuch, hihihi:tak: :-)
pomecze sie jeszcze tydzien, a co mi tam, moze troche spadnie.;-)
Na wage staje dopiero w piatek wieczorem, zobaczymy czy cos spadnie przez te 5 dni:confused:

Martusiu ja jestem na tych tabletkach i jak na razie dam sobie jednak spokój z tą zupą ,jem 4 razy dziennie a dziś mama mi dała bigos:-) i zaraz żołądek mnie po nim bolał ,więc jak za razie nie dam rady .Troszkę mi zeszło aleu mnie tego tak długo nie bedzie widać ,dopiero jak naprawdę porcięta mi zaczną spadać z tyłka to się pochwalę:-).

reklama
Widzisz Corsini, eidocznie tobie dietka nie potzrebna:tak:
Ja w zasadzie tez chudlam troszke, ale po malutku, a ja chce juz:) pierwszy raz w zyciu dietke stosuje, no nie wliczajac tej ciazowej oczywiscie. Zobaczymy:-)
Wiolciu, a te tabletki to w ogole dzialaja??

Do góry