reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

No to ja cos wysle:-) postaram sie zrobic aktualna fotke zebyscie mogly popatrzec na grubasa hehe;-) a narazie fotka bez dolnej polowy:-) chociaz waleczek tluszczu widac;-)

reklama
EEE tam Wiki, co tam taki waleczek. I tak slicznie wygladasz, a brzuszka tez juz u ciebie nie widac. Czyzby zostal tylko u mnie:confused:

oj nie tylko u Ciebie..mam brzuchol i to spory tylko akurta na zdjeciu przykrylam go coreczka hehe..wysle zdjecie niedlugo to sie przekonasz...Maz twierdzi,ze moj brzusio jest milusi ale jak i tak musze go zgubic...:tak:

nie widzialam Twojej fotki bo w sumie jestem od niedawna tutaj,no ale pewnie az tak zle nie jest.;-) .a brzusia nasze to takie milusie poduszeczki sa dla mezusiow hehe:-D

No, moj tez uwielbia ten moj brzuszek. A wlasnie sobie przypomnialam ze mam jeszcze pas poporodowy, ktory nosilam zaraz po porodzie. musze go chyba wyciagnac znowu, tylko chyba bedzie troszke przyduzy bo to L, ale sprobuje;-)

Dla nich slodycz a dla Nas udreka hehe:tak: ...zauwazylam ,ze moj Maz teraz czesciej sie do niego przytula :-) hehe przed ciaza to nawet nei zwracal az takiej uwagi ...

Wikunia jest cudna!!!I też robi oczka jak złotówki(no dobra u Was inna waluta...)na widok aparatu!I ja tam też nie widzę u mamusi za dużego brzuszka ale za to widzę,że Ty niesamowicie się zmieniasz-dosłownie na każdej fotce,którą widziałam-wyglądasz inaczej!!!Super!

reklama
starzeje sie z dnia na dzien hehe i dlatego kazda fotka jest inna :-D hihi... robi oczka jak 20 koron to najwieksza moneta tutaj;-)

Do góry