• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
z tym puchnieciem to cos moze byc,ja niestety juz mam obrzeki ,nie duze ale sa,jak powiedziałam lekarzowi o tym i otym ze jak jeszcze pracowałam to np zima kozaki po 8h stania były za ciasne o jakies 2cm to zmartwił sie bardzo...

ja się puchnięcia też boję. synka rodziłam w sierpniu, a podczas upałów nie mogłam wcisnąć stopy w żadne buty! zostały mi tylko kapcie. mam nadzieję, że teraz w zimie nie będziemy tak puchnąć. na razie obrączka mi z palca spada i wydaje mi się jakby mi jeszcze przychudły, a kozaki jak wchodziły na nogi tak wchodzą ufff ciekawe ile jeszcze

no ja juz sie zastanawiałam od kogo pozyczyc buty jak w swoje nie wejde;) bo kupowac nowe na dwa m-ce to bez sensu ale niestety u mnie w rodzinie to raczej stopki mniejsze od moich,dobrze ze M pracuje w hurtowni obuwia to wykombinuje cos za grosze, jednorazowego;)

reklama
o oto a little update:) ja i malutki domek Szymonka w 18 t 2dz. i jak tam nasze apartamenty:)startowalam z waga 55 przed mdlosciami potem 3 kg w dol:baffled: a teraz 6 do przodu i koniec koncow mamy na wadze 61:):szok::-D IMG000037.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry