futrzakowa
yea! to ja!
a ja to nawet słyszałam że nawet mniej...tak do 14kg...ale wiadomo że wszystko jest bardzo indywidualna sprawą ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Bardzo mi zalezało, zeby duzo nie przytyc, nie jadłam wcale słodyczy i potem po porodzie robiłam sobie wyrzuty, choc wiem, ze pewnie nie ma zwiazku. Ale, moze gdybym tak bardzo nie dbała o ciazowa linie, dałabym mojemu dziecku lepsze warunki. Bywa, ze objadajace sie wciazy mamy rodza małe grubaski
. A moja żabka była taka maleńka:-(,po prostu połowa innych dzieci na oddziale. Na swiecie upały, a ona na podgrzewanym łózeczku musiała lezec przez pierwsze dwie doby, z dala od mamusi:-( w innej sali.
Wiec niewiadomo skąd ta niska waga. Ale macie racje, najwazniejsze, że Zosia jest zdrowa i wesoła
Ja w pierwszej ciązy przytyłam 7 kg, miałam 24 lata a syn urodził się 3200 więc raczej twoja masa ciała i jej przyrost nie miał wpływu na masę urodzeniową córci. Widac taka jej uroda byłaMoja ważyła tylko 2150g i miała 48cm długości. Ja nie miałam zatrucia, nie chorowałam w ciązy, nie paliłam. Za to zdrowo się odzywiałam, duzo się ruszałam (uczyłam w-f-u), gimnastykowałam, pływałam. Miałam 26lat w chwili porodu, wiec raczej nie zaliczam sie do tych młodziutkichWiec niewiadomo skąd ta niska waga. Ale macie racje, najwazniejsze, że Zosia jest zdrowa i wesoła
![]()