• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

36 forum.jpg
To już pewnie ostatnia fotka mojego brzusia. Jutro kończymy 35 tydzień

reklama
Vetka jak ja ci zazdroszcze takiego zgrabnego brzuszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

własnie strzeliłam sobie jeszcze dzis samobója stanelam na wadze i 21 na plusie:szok::szok::szok: i jak tu sie nie załamac czuje ze zaraz pękne

Pinka - za moment dzidzia będzie z tobą więc nie pękniesz, a twoja dzidzia to raczej wielkością jest pod Malinkowego Jasia, bo moja mała to raczej w dolnych rejestrach, może nie aż tak jak Fifroneczki Elunia ale raczej 3 kg nie będzie miała

Vetka, cholercia- to z takich brzusiow jak twoje nie ma rozstepow ...teraz juz wiem
sliczny brzunio- a dlaczego piszesz ze pewnie ostatnia fortka- beda ci porod przyspieszac- ze wzgledu na to lozysko? Ja wlasnie dzis 35 zakonczylam ;-) ale wedlug moich testow owu- powinnam zakonczyc jutro ;-)

Vetka, cholercia- to z takich brzusiow jak twoje nie ma rozstepow ...teraz juz wiem
sliczny brzunio- a dlaczego piszesz ze pewnie ostatnia fortka- beda ci porod przyspieszac- ze wzgledu na to lozysko? Ja wlasnie dzis 35 zakonczylam ;-) ale wedlug moich testow owu- powinnam zakonczyc jutro ;-)
tulipku, coraz więcej znaków na niebie i ziemi wskazuje że 8 marca będzie trudnym terminem do utrzymania, a fotki robię tak co 2-3 tyg. No ale zobaczymy, oby jak najdłużej w dwupaku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry