• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Vetka od ostatniej fotki mam wrażenie że widać dużą różnicę w wielkości brzuszka:-) a na połączenie Twojego brzusia z taką zgrabną figurką mogę powiedzieć tylko WOW!!!

Papciarku...oooo no to tym razem wykruszyłaś się z wspólnej wizyty :-) a koszule..no dobra wybaczam Ci skoro kupił ją Twój Emek :-D

Vetka...powinnaś startować na MISS w stanie błogosławionym :-):tak:

Wredniak...a ja mam kolor Amarant ;-)

Pinka...e tam kg by się człowiek przejmował...no stress:-)

A że dziś wchodzę w 39 tydzień i może być różnie to wstawiam fotki mojego brzuszka - może ostatnie ??

20110223248.jpg20110223249.jpg

Powiem Ci Vetus, że faktycznie siedzi mi dupskiem pod żebrami jak nic-niemniej może On taki duży a ma mało miejsca bo w dole go od kilki dni też czuję konkretnie...a z drugiej strony powiedział mi lekarz ,że u pierwiastek brzuch obniża się na chwilę przed lub nawet w trakcie porodu więc już w ogóle nic nie wiem....pomożecie?? ;-)

Clifordzik ale mamy podobne brzuchy:) Przynajmniej tak mi sie wydaje:) Ja zalamana chodze, ze on tak wysoko, ale skoro Twoj lekarz powiedzial, ze u pierwiastek to normalne... hmm nic tylko rodzic:))

reklama
Co do mojej zgrabności to bym się nieco pospierała kochane...:zawstydzona/y::tak:

Masala...no tak mi powiedział ale bądź tu człowieku mądrym ;-) ja tam mogłabym już rodzić...ooo...zdecydowanie!!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry