• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
A to mój rosnący brzuszek. Cały tłuszczyk odkłada mi się teraz w kadłubie :-p

Obraz004.jpg

Obraz009.jpg

HaHa nie wygląda tu na ciążowy, to chyba dlatego, że się najadłam i wypchało mi równo :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HoHo:-D- rewia brzusiów dzisiaj :-):-):-). Wy się tak za bardzo nie martwcie że niby macie małe brzuszki czy coś w tym stylu- jak Wam potem wystrzeli to się nawet nie obejrzycie a nie bedziecie mogły palców u stóp zobaczyć :-):-):-)

to że nie zobacze palców u stóp to mnie nie martwi...ale jak obetne pazurki u stóp? a już nie mówiąc o ich pomalowaniu? :-D mi koleżanka mówiła ze nawet trzeba opracowywać patenty na ubranie skarpetek:-D

to że nie zobacze palców u stóp to mnie nie martwi...ale jak obetne pazurki u stóp? a już nie mówiąc o ich pomalowaniu? :-D mi koleżanka mówiła ze nawet trzeba opracowywać patenty na ubranie skarpetek:-D
To jest to co Wam ostatnio pisałam- ja ze skarpetami juz mam problem!!!!! Wykręcami nogi bokami. Z drugiej strony bardzo się ciesze że największe brzuszki czekają nas w zimie, więc lakier na pazurach u stóp sobie opuszczę- co innego byłoby latem!!! Teraz mam na nich żele i narazie się nimi nie martwię:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry