• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Kochane te brzuszki, takie jeszcze 'niesmiale'...

Bosonozka, mozesz sie ze mna podzielic waga? Bo ja sie zdziwilam dzisiaj, zwazyli mnie wczoraj... I myslalam, ze waga zrypana. dzisiaj powtorka....a tam na wadze ponad kilo mniej!

Słuchajcie kobity moje to mój brzuchol z dzisiaj....nie wydaje Wam się kurka większy??:szok:;-)

Zobacz załącznik 284619Zobacz załącznik 284620

ty to masz ten brzuch szpiczasty ehehehheeh slodki pierwszy raz taki widze;-)

koncia- pierwsze co mi sie w oczy rzuca to mga cyc hihii ktorego ci zazdroszcze,a brzusio cooooss tam jest ale tyci;-))))
poziomki jak cie gacie uwieraja to sciagaj;-)
pencil.png

Śliczne domki macie laseczki, takie zgrabniutkie :D
Ale to już niedługo hahahaha
Milut ma rację z tymi stopami - ja to się zastanawiam, czy sobie fotki swoich stóp nie strzelić, bo potem zapomnę jak wyglądały ;)
Ja mam z kolei problem z zakładaniem jesiennych butów, mam takie za kostkę sznurowane, zawsze taka męka ;) No i jak się zginam żeby je nałożyć, to brzunio mnie boli, chyba se muszę do przedpokoju jakiś taboret dać i będę jak stara babcia buty zakładać na siedząco ;)

Z moim brzuchem na razie lipa, przystopował, ciągle 91-92 w obwodzie, więc jeszcze poczekam do fotki..
A wczoraj na wizycie jak mnie pani zważyła to wyszło 58,200 czyli jakieś 1,5-2 kiloski na plusie :)

spokojnie, nie kazdemu nogi w ciazy puchna.
Wiem,ze tym razem moze byc inaczej ale w poprzedniej ciazy nogi mi w ogole nie puchly,a konczyla sie w lipcu.
Teraz zimna, nie bedzie upalow wiec moze nie bedzie tak zle ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry