• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Ja jem bardzo duzo choc troszke mniej niz przez pierwsze dwa miesiace i nie moge przytyc,moja waga troszke wariuje ale wydaje mi sie ze mam ok 2kilo na plusie.Za to w biuscie kolejne +2cm i w brzuszku tez :)

Dwa tygodnie minęły od ostatniej fotki mojego M2:-):-):-):-). Powiem Wam moje Kochane że strasznie dziwnie się czuje od paru dni.....zauważyliśmy pewną rzecz z moim M...że przez jakiś czas z brzusiem cisza...a tu nagle jak w kilka dni nie wystrzeli to masakra:szok::szok: i szok!!!!!!!!!!!!! Jestem z niego bardzo dumna ale takie psikusy mi płata że hoho- czuje sie od 4 dni strasznie ciężka- jakbym całą pizze duża zjadła SAMA:-):-) ,a mój M się śmieje bo wzdycham jak stara babcinka jak cos robię:)także mamy ostatnio ubaw..a gdzie tam dalej???????;-);-);-);-);-);-);-)
Obraz 130.jpgObraz 128.jpg

Ostatnia edycja:
Fifronka- sliczny brzuszek;-))
Milutek - ty tak sie nie dziw w koncu masz 2 smyki w srodku wiec i brzuszek 2 razy wiekszy................

ja 2 kg na plusie bo kilo schudlam przez te wymioty migrenowe...............

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry