CobraOna
Fanka BB :)
Chłopczyk 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana coś o wadze wiem , bo jak byłam na diecie to ważyłam się zawsze rano , na czczo , po porannej toalecie. Wieczorem potrafiło być nawet 2 kg.więcej;-)martolinka ważne też jest o której jesteśmy ważone. wieczorem zawsze mamy 1kg więcej albo i ponad. Ja też stosowałam masaż bańką chińską, ale sama sobie go robiłam. Własnie sie zastanwiałam czy można go robić w ciąży.
Martolinka moja koleżanka chodzi na chińską bańkę i nie ma cellulitu, ale ona jest 10 lat młodsza, więc jaki cellulit w ogóle??natomiast stale miała uda i ramiona całe w drobnych siniaczkach - to zawsze tak się dzieje?
Daj spokój babolcuZdjęcie dla tych dziewczyn u których widać kilogramy, żeby się nie martwiły, iż wyglądają grubo. Brzuch wieloryba w 30tygodniu i 11kg na plusie który o rozmiarze 36 będzie mógł już tylko marzyć:-(