• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
Witam :)
To i ja zaprezentuje swoje lokum a raczej lokum małej kruszyny;-)
Póki co mam w porywach +1,5 kg więc nie jest źle ;) za pierwszym razem było już 4kg;-) Narazie to mam wrażenie, że brzuszek wygląda jakbym trochę więcej zjadła ;-) hehe i te dresiki... nie sądziłam, że wykorzystam je i w drugiej ciąży heheh

Zobacz załącznik 538353

Wybaczcie jakość ale zdjęcie robione starą Nokią ;-)
masz śliczny taki malutki brzuszek mój od niedzieli zrobił sie już większy

Lopop jeszcze mały ale już niedługo pewnie się doczekam i w końcu będę wyglądać jak ciążówka a nie jak kobieta ze wzdęciem heheh;-) na koniec przywalę w obwodzie 104 jak ostatnio (startując z 63 cm ;-))
aż jestem ciekawa jak będzie tym razem :-)
to też oewnie zależy od ułożenia dzieciaczka

justyna, basiek - sympatyczne brzuszki :)

ale chyba tyłozgięcie nie wpływa na wielkość... ja też mam, a w ciuchach ciążowych chodzę od 11 tyg c... mam olbrzyma (prawie 90 w talii)

Hej mamuśki :)
A to my dzis :)

brz.jpg

reklama
:) no rosną, rosną okrąglinki i krągłości nad nimi :) ja słuchajcie przeraziłam się moim wymiarem pod biustem, który zmienił się z dnia na dzien! w pon. kupiłam biustonosz 80 pod biustem! i był luz... we wtorek mierzę... i jest dopasowany, a brzuch wyraźnie się podniósł.. no i ewidentnie czuję małą NAD pępkiem :)

_basiek_ - jeśli przy tyłozgięciu tak jest, to nie wiem co by bylo jakbym miała teraz przodozgięcie ? a tak poważnie, to raczej zależy od naszej budowy, genów.. moja mama była jest niska, malutka, drobniutka i miała w ciąży brzuchy giganty! a dzieci średniej wielkości... z kolei czasem, niektóre kobiety rodzą kolosy a brzuszki mają malutkie. Niby wcześniej można pochwalić się krągłościami, ale w ostatnim trymestrze jest bardzo ciężko kobietom z wielkimi brzuchami.. moją znajoma przeważało do przodu :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry