• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

kochane u mnie.pod biustem bez zmian nosze.dalej 75 C no biust o rozmiar urosl. Ja przed ciaza talia 58 cm teraz na wysokoscie pepka 84. Jak gdzies pokaze brzuszek to kazdy ze zgrabny :-)a ja lubie sie nim chwalic :-) chce.juz.wiosne :-)

reklama
Laseczki ja się tym nie martwię bo na paznokcie chodzę do salonu i na depilację tak samo :) teraz mam już problem ze schylanie i wciąganiem butów... Jestem po basenie, zmykam oglądać perfekcyjną nianie czy jakoś tak na TVN style :) dobrej nocy

A ja teraz mam swojego osobistego zajmowacza stóp. Niestety nie mogę się schylać. W ogóle mam teraz osobistego kapielowego, bo eliminujemy wysiłek, schylanie i kucanie. Może stopy i nie wyglądają tak jak powinny, ale po 4 miesiącach w łóżku ja cała nie wyglądam jak powinnam. Próbowałam sobie przypomnieć, jak to jest mieć brzuch w 9 miesiącu, ale mi sie nie udało. Ja się czuję, jakbym juz była 9 ms.

Pyśka to ja miałam sobie wyfrezować pięty (gdyż jestem w posiadaniu tegoż sprzętu) dzień przed porodem i stwierdziłam " aaa jutro to zrobię" i nie zdążyłam ;-)

No ładnie ;D moja koleżanka prosiła o jakiś zastrzyk, żeby mogła iść umyć włosy, bo jak to, dziecko miało ją taką rozczochraną oglądać? :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry