• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

Niezli medycy Wam rosna:) fajowsko....to wspaniale ,ze nawet takie male dzieci maja juz jakies ukierunkowane zainteresowania.... Mariczka uwielbia grac w pilke....i kto wie moze daloby sie jakos ja zapisac pozniej na zajecia do takiej zenskiej pilki noznej....jak ma pilke i bramke to kopie i kopie ,az padnie:P i uwielbia plywac....a jak sie jej pytam kim bnedzie w przyszlosci to mowi ,ze weterynarzem i cos w tym jest,bo ksiazki o zwierzetach pochalania jak gabka wode:P

reklama
oj widze ze byla mala burza :)

wiecie co ja sie nie przejmuje za bardzo waga.w pierwszej ciazy przytylam 13 kg przez cale 9 miesiecy.a teraz jestem w 21 tyg i juz mam 8 na plusie a wzrostu mam 168.ile jeszcze przytyje to malo wazne.obwod brzucha juz mam 96 ale wiadomo ze sie zmieni.wazne zeby dzidzia rosla zdrowo a pozniej trzeba sie po prostu wziac za siebie i tyle.po pierwszej cizay zajelo mi to ponad 2 lata

reklama
W końcu się wczoraj zmobilizowałam co zaowocowało zdjęciami :-) Oto mój brzuch 21tc3dz :-)
4,5 kg na +, z 60,5 na 65 kg :szok:
21tc3dz.jpg21tc3dz2.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry