• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
Pinio czyli wie,ze dzidzka jest w brzuszku....to juz super:) a ,ze u kobiet ,a nie chlopcow to male potkniecie:P

No Mari juz jest taka ciekawska ,ze deliaktnie jej wytlumaczylam, bez szczegolow oczywiscie jak sie rodzi dzidzia...bo ona myslala ,ze z pepka wyjdzie.... no to jej wytlumaczylam,ze pepuszek to jest pozostalosc po rureczce, ktora nazya sie pepowina, przez ktora jak dzidzia jest w brzuszku u mamusi to plynie do niej jedzonko i wszystko czego potrzebuje.... a wychodzi z dziurki, ktora jest w pipce....wiem,ze to moze dziwnie zabrzmialo,ale ona nie pytala o jakies konkretne szczegoly....pokazalam jej zdjecia bobaska w brzuszku i ta rureczke....i to poki co jej starcza:)

Pinio czyli wie,ze dzidzka jest w brzuszku....to juz super:) a ,ze u kobiet ,a nie chlopcow to male potkniecie:P

No Mari juz jest taka ciekawska ,ze deliaktnie jej wytlumaczylam, bez szczegolow oczywiscie jak sie rodzi dzidzia...bo ona myslala ,ze z pepka wyjdzie.... no to jej wytlumaczylam,ze pepuszek to jest pozostalosc po rureczce, ktora nazya sie pepowina, przez ktora jak dzidzia jest w brzuszku u mamusi to plynie do niej jedzonko i wszystko czego potrzebuje.... a wychodzi z dziurki, ktora jest w pipce....wiem,ze to moze dziwnie zabrzmialo,ale ona nie pytala o jakies konkretne szczegoly....pokazalam jej zdjecia bobaska w brzuszku i ta rureczke....i to poki co jej starcza:)
Pięknie to wytłumaczyłaś Mariczce:-)Kochana a ja CI powiem hicior---------moja koleżanka z pracy ma córeczki bliźniaczki i one jak miały trzy lata to wiedziały, że rosły w MACICY. Słowo daję. Ja padłam jak to usłyszałam od takich małych dziewczynek i spytałam tej mojej koleżanki czy musiała aż tak rozwijać temat i czy nie wystarczyłoby by gdyby one wiedziały, że były w brzuszku........

hhaaha niezle....:p hahaha no na szczęście Marika nie wnika w takie szczegóły....zresztą to byloby chyba za duzo informacji jak dla niej....:-p

pinio - może one miałby zainteresowania "medyczne" :-) Moja Hanka nagrywa "porodówkę" na TLC, żeby ją ze mną oglądać, uwielbia "było sobie życie" a teraz zażądała, żeby jej kupić kościotrupa. Zna takie określenia (i wie co do czego) jak neurony, system trawienny i jego części itp. Może rośnie mi pani doktor :-D

:-D:-D:-D mój syn też ogląda porodówkę na TLC :-D:-D:-D wie też, że nie urodził się "normalnie" tylko gowyciągneli z brzucha i jak widział cesarkę na porodówce to mu się bardzo podobało .... zna różnice w budowie kobitki i faceta i ostatnio mi powiedział, że dobrze że Jagodę z brzucha mi wyciągną, bo mogłabym przez przypadek zrobić na nią kupę :szok::szok::szok:

On lubi wszystkie medyczne programy z wyjątkiem chirurgii plastycznej ;-)

reklama
:-D:-D:-D mój syn też ogląda porodówkę na TLC :-D:-D:-D wie też, że nie urodził się "normalnie" tylko gowyciągneli z brzucha i jak widział cesarkę na porodówce to mu się bardzo podobało .... zna różnice w budowie kobitki i faceta i ostatnio mi powiedział, że dobrze że Jagodę z brzucha mi wyciągną, bo mogłabym przez przypadek zrobić na nią kupę :szok::szok::szok:

On lubi wszystkie medyczne programy z wyjątkiem chirurgii plastycznej ;-)
wypisz wymaluj mój syn

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry