• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
właśnie zrobiłam sobie zdjęcie, porównując z tym z lutego,,,jestem gigantyczna...aaaaaa, jaka jestem gruba i to przez miesiac tak przytyłam,,a jeszcze 3 miesiace...:szok: brzuch to rozumiem, ale nogi, tyłek..

luty
IMG_1780.jpg
marzec
DSCN3402.jpg

Załączniki

• IMG_1780.jpg
    IMG_1780.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 89
  • DSCN3402.jpg
    DSCN3402.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 85
Styna- jaki brzusio, widać że idzie ci do przodu a nie na boki brzuch. Zgrabnie wyglądasz.
Ann- ja wiem czy ty mocno urosłaś. Mała różnica, a i tak uroczo wyglądasz.
Joanna- ja też dużo wymiotowałam, ale nie mam nic na minusie, mało na plusie. Chociaż teraz możesz poszaleć sobie żeby dobić do nas. Zdrowia i więcej nam się nie truj.

Ja też mam cellulit, ale wolę go sto razy niż te moje żylaki. Bo cellulit szybciej zniknie, niż żylaki. Je będę musiała operować a cellulit po ciąży się zmniejsza, potem można pomasować się troszkę, po ćwiczyć i jest o wiele lepiej.

reklama
Styna i Ann - jakie ładne brzuszki! (Styna, a ta spluwa, to prawdziwa??? :-)

Mój tata dziś się dyskretnie zapytał, co A. na to, że się tak zaokrągliłam. No to się go spytałam wieczorem. No i mi powiedział, że to iż urósł mi też tyłek i uda, a nie tylko brzuch ma istotne uzasadnienie ewolucyjne - po prostu dzieje się tak dla równowagi. Olśniło mnie! Rzeczywiście! Jaki ten organizm jest mądry! W pierwszej ciąży też cała się zaokrąglałam i tak jak teraz nie miałam żadnych problemów z równowagą. Dziwiłam się ostatnio, jak w jakiejś książce czytałam, że w ciąży jest taki problem, bo brzuch przeważa. U mnie dupcia nie da przeważyć brzusiowi :-)
Moje 7 kg na plusie nie jest specjalnie dokuczliwe. Zresztą, Mała kluseczka też jest - obie dobrze wchłaniamy kalorie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry