• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

słuchajcie ja zawsze powtarzam ze dla organizmu jest lepiej że idzie i tu i tam a nie tylko w brzuszek bo bola plecy, nogi

wiem to z doświadczenia bo w pierwszej ciązy miałam tylko brzuszek i bolał kręgosłup
teraz też idzie tylko w brzuszek i będzie powtórka pewnie

Misia a swoim facetom podobamy sie bardzo bo przecież dzięki nim mamy maleństwa w brzuszkach
mój facet mówi ze jest bardzo dumny jak mnie widzi i nawet dla niego mogłabym chodzić okrągła jak beczka:-D ( trochę przesadził no ale facetom chodzi o całokształt:):-D

reklama
mam mam zdjęcie:-)udało mi się:-D DSCN1489.jpg

Załączniki

• DSCN1489.jpg
    DSCN1489.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 88
Pinio i Ann macie małe brzuszki. śliczne, zgrabne ale wcale nie takie duże, a to pierwsza ciąża? Justyna też zgrabniutka ale brzusio sporo większy.U mnie w pierwszej długo brzusio był mały i nie tyłam tak szybko. Pamiętam ze na pocz.5 miesiąca brałam ślub cywilny w obcisłej kiecce i brzusio ledwo widoczny. A teraz to nie wiem co będzie do lipca bo wyglądam jakbym już miała rodzić:szok:. Poza tym tak jak Misia tyje równomiernie. wszystko mi rośnie GLOBALNIE. hahaha

Agne----------u mnie 2 ciąża:-) ale ja jestem wysoka bo mam 178 cm wzrostu i pewnie dlatego wygląda na mały:-Dale na plusie mam 9kg.......

reklama
A to faktycznie może ten brzuszek "ginąć" przy Twoim wzroście. Ja mam na plusie 10 kg, ale przed zajściem schudłam. A potem natychmiast nadrobiłam. Najgorsze ze nogi się takie wielkie zrobiły. Uda jak u Słonia, a miałam taką szczelinę między nimi;-). Z drugiej strony taki czas. Po ciąży zawsze chudłam jak anorektyczka, tak jak obecnie moja siostra. Rok po porodzie jest jej połowa a nic nie robi, jedynie karmi cycem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry