• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

DSC08175.JPG

Załączniki

• DSC08175.JPG
    DSC08175.JPG
    41,7 KB · Wyświetleń: 104
reklama
pinio joanna śliczne brzucholki!

Wczoraj chwyciłam za miarę i obwody wyglądają następująco:

tyłek i brzuszek: 95cm
biust: 93cm
i..... waga..... wczoraj 58,9.... dziwne, w zeszłym tygodniu miałam już 60kg....

To chyba dlatego, że w pracy mało piję. Na chorobowym w domu cały czas podpijałam wodę z butelki, herbatki itp.

pinio joanna cudne brzuszki
chyba zaczne miec komplexy i juz wam swojego nie pokaze bo wstyd...
a rosnie teraz jak szalony nawet znajoma tydzien mnie nie widziala i zauwazyla jak urosl ;//

Styna i Ann - jakie ładne brzuszki! (Styna, a ta spluwa, to prawdziwa??? :-)

Misia najprawdziwsza zapalniczka na świecie:-D:-D:-D ale nie dziwię się że pytasz bo jak z nią tu leciałam (prezent dla męża) to celnicy na lotnisku też myśleli że prawdziwa i przez megafony na osobistą mnie wzywali z 6 miesięcznym dzieckiem. No ale jak im powiedziałam że to zapalniczka jak zobaczyli to pokazali mi ich skany i tam pokazywało że to broń:szok::-D:-D:-D:-D

Pinio Joanna śliczne brzucholinki:)

Ostatnia edycja:
agne- moja 1 ciąża...mam wrażenie, że z dnia na dzień jestem grubsza,,,,ten 6 miesiac to ekspresowe tycie....
Pinio- laseczka z Ciebie:)
ja bym wolała, zeby mi tylki brzuch rósł,,mam juz uda jak kołki, a zawsze mi mówili, ze mam chude,,,:szok:

no kochane ładnie wszystkie się zaokrąglamy:):) ale dobra strona tego jest taka że my mozemy bezkarnie
niby teraz szybko rośniemy to strach pomyśleć co będzie między 8-9 miesiącem:szok::-p hipopotamki będziemy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry