• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

no to własnie jest to o czym wam juz kiedyś pisałam dziewczyny
ja przed ciażą ważyłam 82 kilo ( mam 174 wzrostu) a teraz 87 około i kurde ludzie aż sie dziwią bo aż nie możliwa taka waga, a ja zawsze ważyłam jak mały słonik nawet jak nosiłam rozmiar 40, zwyczajnie mam ciężkie kości, taka moja uroda beznadzieja

reklama
Huuura, śliczny brzuszek! Super wyglądasz! Ja jestem w tym samym dniu ciąży co Ty!!!! Mam też duuuuuuży i zastanawiam się czy oby nie jestem w bardziej zaawansowanej ciąży! Ale mi dodatkowo w nogi poszło i cyce takie duże!:szok:
Ja się niestety nie czuję sexi:-(:-(:-(. Mój mi mówi że strasznie się wstydzę i zasłaniam. I że to jest a-seksowne. No jakoś tak się czuję jak hipopotam.

Misia, ja w podobnym wieku co Ty więc czuję że wiek swoje robi. Więcej przytyłam niż poprzednio, a czytałam wywiad z Carla Bruni i opowiadała że druga ciąża ok 40 tki była dla niej dużo trudniejsza niż pierwsza, i ze strasznie przytyła i czuła się jak wieloryb. Ale za to potem 15 lat wstecz i młodość dłuuuuuuuga:-)

reklama
Ja też czuję się wiecznie ociężała. Wracam po pracy i jedyne o czym marzę to luźne ciuchy i leżakowanie. Widzę, jak mój na mnie patrzy- podoba mu się ciążowe ciałko, twierdzi, że jest sexy- ale mi daleko do tego wniosku. Oj daleko.

agne- racja! mamy identyczne suwaczki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry