• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
Doooobre! Texty o brzuszkach powalające :-)

Wlazłam wczoraj na wagę. Nie chciałam wiedzieć ile wyszło więc poprosiłam męża, żeby mi wpisał w kalendarz wynik. Potem i tak nie wytrzymałam i patrzę a on wpisał- 55kg! Aaale żart :no:... na mnie akurat zadziałał odwrotnie- ciążowe hormony. Tak na prawdę 60,8kg.

A ile masz wzrostu Huuuura? 60 kg to takie nic jak dla mnie ;) A mam 177 i ważę już teraz 76 kg... A chłopaki żartują sobie z nas teraz w sposób zupełnie nie raz nie zrozumiały nie ma co!

Ale brzuszki co mamy co raz fajniejsze, to mamy :D jakby nie patrzeć.

Chociaż ja mam wrażenie że gdzieś mi zmalał mój brzusio od zeszłego tygodnia... tak jakby nie rósł w ogóle, a wręcz przeciwnie schował się, do kręgosłupa przykleił ;D śmiesznie, może się pokaże za tydzień...

reklama
165cm...
Nie denerwuję się jeszcze wagą tak na serio- ale niepotrzebnie mnie podjudza. Dobrze wie, że pozaciążowo to się bardzo wagą przejmowałam. Na początku ciąży trudno mi się było oswoić z dodatkowym bagażem. Nawet mi musiał baterie z wagi wyciągać. Po prostu głupio zobaczyć takie cyferki.
Brzuuuuusio niech rośnie- słodko wygląda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry