reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
SZUSZU, SAGA, DEVI , ANNA ależ macie piękne brzuszki. Fajnie dziewczyny bo już widać jak się rozrastamy :-)

_DSC2314.jpg hej
teraz i ja pokaże swój brzusio, wydaje mi się że już jest duży i widoczny dla otoczenia, w poprzedniej ciąży do końca był prawie niewidoczny i od czego to zależy
pozdrawiam

cokies sliczny brzusio... ja to bym chciała żeby mój już taki był...;) ostatnio gadałam z koleżanka mojego męża i (ona jest w ciąży o 2 tygodnie starszej odemnie ...i ma taki brzusio superowy jak ty)... i jak pytała który tydzień u mnie i jej powiedziałam to myslała ze żartuje z niej...

cokies, ale z Ciebie zgrabna mamusia :-) A ja mam do Ciebie pytanko, bo przymierzamy się właśnie do zakupienia łóżeczka dla Piotrusia i właśnie takiego jak widać fragment na Twoim zdjęciu. Zadowolona jesteś z niego?? I czy można jakieś szuflady dokupić?

cokies-ale masz ślicznego kształnego brzusia:-)-cudo!!!!:-)
ja też w pierwszej ciąży z Wiką taką małą kulke miałam a teraz to taki w 5 miesiącu mam jak z Wiką w 7mieś.-też nie mam pojęcia od czego to zależy:szok:

cokies, ale z Ciebie zgrabna mamusia :-) A ja mam do Ciebie pytanko, bo przymierzamy się właśnie do zakupienia łóżeczka dla Piotrusia i właśnie takiego jak widać fragment na Twoim zdjęciu. Zadowolona jesteś z niego?? I czy można jakieś szuflady dokupić?

łóżeczka kupiłam w Ikei i jestem bardzo zadowolona, mają długość chyba 170 cm a co do szuflad to nie widziałam ale można zawsze coś dopasować pudła na posciel bądź zabawki tylko trzeba odmierzyć wysokość łóżka bo te są niższe

dziękuję dziewczyny za miłe komentarze:)

reklama
Do góry