reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Natt-brzuszek z bliźniakami I klasa-taki zgrabniusi i okrąglusi jak piłeczka a Natalka -śliczna:-)

Ostatnia edycja:
reklama
WIARA NADZIEJA fajowy brzuszek!

NATT a w TWoim brzuszku sie idzie zakochac, jest cudowny i do tego ta sportowa figurka...WOOOOOOOOOOOOOW!

wiara.nadzieja.miłość-brzusio urósł ,że ho ho:-)-super.
Dziewczyny rośniemy z każdym dniem ,tak sobie właśnie myślę ,że za 7-8 tyg. to ja już mogę spokojnie rodzić -matko jak to szybko zleciało:szok:

Dzięęęęki dziewczynki...jejku aż sie zarumieniłam od tych komplementów....:):)

Wiara...nadzieja...a jaki twoj fajny i tez taka piłeczka:)...
Dla mnie generalnie wszystkie ciazowe brzusie sa iście bosssskie:):):)...

A czy wy tez tak macie,ze jak mijacie teraz w naszym stanie,dziewczyne bez brzucha,to czegos wam brakuje w jej wyglądzie???:):). Ja tak mam,śmiesznie. Jakos wydaje mi sie ,ze teraz kazda kobitka powinna taki brzusio przed sobą mieć:):),bo inaczej jakos tak dziwnie wyglada..

Lana,dokladnie przed momentem mezowi o tym mwilam,ze to niesamowite,ze przed chwila zobaczylam 2 krechy,a tu juz za chwile koniec...niesamowite...

AGa, Gabinia, Wiara Nadzieja Milosc macie fajnusne brzucholki:-)
Natt Twoj rewelacyjny i figurka jaka przy blizniakach pozazdroscic:-)

reklama
Uwielbiam ten wątek!:-)

Wszystkie brzuszki prześliczne i wyjątkowe;-)

Przyznam się, że ja w swoim brzuszku jestem zakochana i w jego małym mieszkańcu i czuje się bardzo sexi:cool:
A jak komuś się nie podoba to niech nie patrzy i już:rofl2:

Do góry