Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Basieniak fajna piłeczka:-) Matuśka super, że Dziecie głowy nie obcięło, swoją drogą wyglądasz zupełnie inaczej niż w awatarze...powiedziałabym, że dużo młodziej;-):-) a brzucholek śliczny!
Ja postanowiłam początek 27tyg powitać zdjęciem, oto więc mój brzuchol w pełnej okazałości:
śliczne brzuszki! trochę zazdroszczę, bo u mnie widać jakbym po prostu przytyła, mimo tego, że do tej pory nie mam nic na plusie.
mogę pomarzyć o ustąpieniu miejsca w kolejce/autobusie, podejrzewam, że jakbym poprosiła to popatrzyli by na mnie jak na idiotkę ;p
Super zestawienia, muszę też sobie swoje zdjęcia tak w ramach pamiątki uporządkować
co do brzucha to miałam dziś okropny sen (chyba przez to że się zestresowałam wynikami krwi o których pisałam na wątku Zdjęcia USG, wizyty, badania) śniło mi się że mój brzuch spadł mi na wysokość kolan, wisiał tak na rozciągniętej skórze
okropny i nerwowy sen, jak już w nim dojechałam pod szpital to na szczęście się obudziłam i mogłam odetchnąć z ulgą ufff
Piękne brzuszki dziewczyny! Mój tez idzie mocno do przodu.
A co do puszczania w kolejce czy w autobusie to u mnie ludzie robią to wręcz nachalnie. Naprawdę czasami czuje sie super dobrze i nie chce siadać i co chwila muszę komus dziękować i mówić ze nie chce. Wczoraj jechałam metrem i w przeciągu 2 minut trzy osoby zapytały sie czy nie chce usiąść. Zawsze lepsze to niz ignorowanie.
Ale miło czasami nie stać w kilometrowej kolejce w sklepie