reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
ja na początku ciąży tak schudłam że mimo iż brzuch już spory to też mieszczę się w spodnie z przed ciąży... a na tyłku to jeszcze mi wiszą.

Niestety nasze maleństwo wypięło się na lekarza ostatnio i nie dało się podejrzeć. Coś mi się obiło o uszy że kształt brzucha mówi o płci ale ja z tych "nie wierzących" w takie historie, że uroda, że zachcianki itp.
W każdym bądź razie zachcianki na słodkie, brzuch jaki jest widać, a uroda ok, znajoma nawet stwierdziła że wyglądam lepiej niż przed ciążą. Tak więc jaki z tego wniosek... jak dla mnie jeden, oby do połówkowego i oby maluch nie wypiął się tym razem

Ja też w to nie wierzę, śmiałam się tylko. Wstydliwe to Twoje dziecko, co tam będzie pokazywać :)

Ale macie piękne brzuszki ;-).

Co do spodni to ja mam jeszcze jedne sprzed ciąży, w które się mieszczę (ledwo).. a reszta to już ledwo się dopina :-p

reklama
Do góry