Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie blondi jak na moje oko jeszcze nie widać ciąży , fajna fotka,
kerna no, no brzusio juz pokażmy okragludki,
Kasiu i Ty dwójkę juz urodzilas, Ty chudzinko, podobnie jak Daria, chudziny ,a ja od wczoraj wpierda....lam wszystko co kwasne, ogórki, buraczki itp,a potem cierpie.
Blondi jak patrze na Twoj brzuszek to budowe masz podobno to mojej koleżanki która nie dawno urodziła i dosłownie dopiero w 9 miechu zrobila jej sie pilka i ma dziewczynke
Kerna jaki piękny brzusnioooo!!!!!!!!! Piłeczka śliczna! I widzę włoski tak jak u mnie!
Kasia jejuuu jaka Ty chudzinka ale już coś widać ! Aż dziwie się że nie wstydziłam się wrzucić mojego brzucha bo chyba więcej w nim tłuszczyku z poprzedniej ciąży niż ciążowego przyszłego brzucha
Kerna super brzuszek! :-) Myg ekstra brzuchola
Ja przed ciążą ważyłam ok 60 kg a na ostatniej wizycie w środę waga wskazywała 61,7kg ja myślałam że już min. 2-3kg na plusie bo gęba od jedzenia mi się nie zamyka a tu taka miła niespodzianka;-)