reklama

Nasze ciazowe brzuszki

daria0607 mnie to bardzo wkurza jak ktoś nie zauważa hehe. Ostatnio jak byłam w Zakopanem i stoimy w długiej kolejce żeby wjechać na Kasprowy w końcu jakiś facet mówi, że idzie pieszo, że podobno 3h sie tam wchodzi i czy też idziemy. Mój facet mówi, że nie bardzo bo dziewczyna w ciąży a on "taaak? nie widać". Nosz kurde bele jak to nie :P Może chciał być miły. No ale wiecie jak to jest babie nie dogodzisz.

małkus piękny brzusio :):)

reklama
małkus fajny brzusio :-)

u mnie tez brzusio zgrabny jest , ostatnio ciocia przyjechała i pyta sie mnie gdzie ja tego maluszka bosze bo wogole nie widac :-p a jak dla mnie widac i niech nie przesadzaja:-D

Dzięki dziewczyny :-)

verita no właśnie czasem ktoś poprostu dobrze się naje albo ciut przytyje i brzuch wyskakuje więc do puki nie jest to ewidentnie ciążowy to lepiej chyba milczeć :-D

ja tam np wole jak jest maly szybciej sie wchlania po :-D i lekarka mowi ze lepiej jej sie robi usg bo dobrze wszystko widac:) ale wiadomo w kolejnej ciazy jest wiekszy:tak:i u mnie teraz go dopiero wywali zawsze tak po 20 tygodniu :) wczoraj siostrze powiedzialam ze jestem w ciazy to ona nawet nie zauwazyla :-D

21tydz. DSC_0135.jpg

Załączniki

• DSC_0135.jpg
    DSC_0135.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 113
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry