reklama

Nasze ciazowe brzuszki

reklama
małkus ja maly zaczal kopac to najchetniej calymi dniami bym lezala na sofie z golym brzuchem i wpatrywala sie:)

Od miesiaca prawie nie pracuje i wlosy w nieladzie, dresy i zero makijazu, tylko chodze i szukam czegos do jedzenia bo nie wiem na co mam ochote:D

Karolina powiem Ci, że jak siedzę w domu to mam podobnie - z nudów to bym tylko myślała co tu zjeść... ;-) I teraz jak przeziębiona leżałam to skóra i włosy odpoczęły, bo zero fryzury i makijażu. Ale tak to inaczej z domu nie wyjdę, bo mnie ludzie nie poznają ;-) Śmiałam się ostatnio - przyszedł do mnie szwagier, ja w szlafroku, włosy w nieładzie, bez makijażu. A on od wejścia "Ojej a co się tu stało?" Hahaha się uśmiałam :-D

marta dobre :-) ja ogólnie lekko się maluję ale zawsze musi być chociaż tusz inaczej nie wychodzę! Ale za to włosy...mam tak gęste że jak nic z nimi nie zrobię to żyją własnym życiem :-D

Ja też nie robię zazwyczaj jakiegoś szalonego makijażu, ale jednak zawsze jest "do ludzi". A włosy...masakra - rzadkie, ale bez czesania każdy żyję swoim życiem ;-) Ale fajnie, że szwagier sobie uświadomił, że szwagierka też baba ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry