Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziekuje dziewczyny, ja tu bylam umalowana i uczesana bo jechalismy do znajomych, a na co dzien to smigam w za duzych dresikach i kucyku(jesli mozna go tak nazwac hehe)
Karolina ja tak samo, teraz siedzę w krótkich spodenkach i wywalonym brzucholem na wierzchu (miałam się wygrzewac pod kocem ale mam gorąco jak w piekarniku w domu!)
Karolina powiem Ci, że jak siedzę w domu to mam podobnie - z nudów to bym tylko myślała co tu zjeść... ;-) I teraz jak przeziębiona leżałam to skóra i włosy odpoczęły, bo zero fryzury i makijażu. Ale tak to inaczej z domu nie wyjdę, bo mnie ludzie nie poznają ;-) Śmiałam się ostatnio - przyszedł do mnie szwagier, ja w szlafroku, włosy w nieładzie, bez makijażu. A on od wejścia "Ojej a co się tu stało?" Hahaha się uśmiałam
marta dobre :-) ja ogólnie lekko się maluję ale zawsze musi być chociaż tusz inaczej nie wychodzę! Ale za to włosy...mam tak gęste że jak nic z nimi nie zrobię to żyją własnym życiem
Ja też nie robię zazwyczaj jakiegoś szalonego makijażu, ale jednak zawsze jest "do ludzi". A włosy...masakra - rzadkie, ale bez czesania każdy żyję swoim życiem ;-) Ale fajnie, że szwagier sobie uświadomił, że szwagierka też baba ;-)
No Karolina nie sadzialam ze najpierw zobaczę cie na fotce a nie w realu ale jak piszesz ze lubisz na kanapie leżeć to już wiem czemu się jeszcze nie spotkaliśmy.