reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
a wy wiecie jaki to dla mnie cud? ja sobie tu siedzę klepie w klawiaturkę a mój kropek sobie rosnie....i tak godzina po godzinie... dzien po dniu i w tydzień może urosnąc nawet 2 cm.....:cool2: ja jestem wierząca więc dla mnie to poprostu cud.

i że ma takie żeberka malutkie i żołądeczek sisiu robi, pierwsza zabawka pępowinka, te rąsie nóżki główka wszystko się rozwija.. a właśnie my klepiemy :)

ba pustiszi to cud ze ono sobie tam siedzi i sie mieści hehe....przez 9 miesięcy takie skulone. a na usg największy szok własnie jak zobaczyłam kręgosłup i żeberka....wtedy sobie pomyślałam-to człowiek...wiem głupie ale taka była moja myśl...to nie jakiś tam płód to człowiek w 1000%

Kurde , ja też z wytęsknieniem czekam na ruchy. Ale pewnie poczekam sobie jeszcze. Z córcią poczułam dopiero po 21 tygodniu. Teraz pewnie też później, choć mam nadzieję, że wcześniej niż z córcią.
Diablica, Pustiszi, tak pięknie piszecie:tak:, idę se popłakać trochę :-D

jejku dziewczyny.. ja się chyba w końcu doczekałam!!!! :) wczoraj wieczorem zrobiliśmy grilla, bo kiełbasa mi zaczęła pachnieć masakrycznie (wcześniej to na samą myśl mi niedobrze było) no i jak wróciliśmy do domu położyłam się i czuję, że coś mi się w brzuchu "przewraca" więc dotknęłam go i poczułam tak jakby małą rybkę, która plumka sobie gdzieś tam z prawej strony... zawołałam męża bo pomyślałam, ze już paranoi dostaję ale on mówił ze czuje to samo !!! :))) kurcze nie wiem czy to już Malutki czy może coś innego... dzisiaj jeszcze nic nie czułam więc już nic nie wiem ;/

kasia- to OBCY.....żart...no pewnie ze to twoje dziecie...jak ci mąż już wyczuwa to bez wątpienia -bo jakby jakieś wzdęcia to sory poczułby ale nie tak.;-) Gratulacje....

Jechałam sobie ostatnio tramwajem. Siedziałam i czytaam książkę. I nagle poczułam takie dziwne uczucie... jakby mni ktoś po kręgosłupie smyrał (mam łożysko z przodu, a tego uczucia jakoś nie kojarzę "sprzed" ciąży) i tak mnie to jakoś zaskoczyło i pomyślałam, że może to Dzidziol... ale chyba za wcześnie. Teraz częściej to czuję. Jakby mnie ktoś takim pędzelkiem z piórek smyrał.
Może to nie dzidzia :) Ale mi podoba się myśl, że to jednak ona :)

reklama
Do góry