• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze dolegliwości

reklama
ja tam sełniam wszystkie warunki że niby nie powinnam mieć owulacji, zreszta zawsze miałam wysoką prolaktynę, ale ryzykować i tak nie mam zamiaru, chyba bym ocipiała i osiwiała przy trójce - zwłaszcza jakby się trzeci łobuz trafił...

moja kuzynka jest po cc i jej powiedziano ze tak z 3-4 mce po porodzie ale to chyba zalezy od tego jak sie wszystko goi i zrasta.bo tak calkiem nic nie robic to tez zle zeby zrostow w srodku nie bylo zbyt duzo:tak:ja mam mase zrostow po 2 operacjach ale przez to ze te dwie operacje mialam w 2 tyg i pozniej mialam anemie bardzo mocna:zawstydzona/y:i teraz w ciazy i po porodzie ciagnie mnie strasznie:zawstydzona/y::-(

reklama
Gosia, jeśli karmisz tylko piersią to jak najbardziej nie musisz mieć jeszcze @ , i tylko się tym radować że nie ma ;-)

Ja mam z kolei insze pytanie, czy któraś z Was miała już drugą @ po porodzie? i ile dni od pierwszej wystąpiła? bo ja miałam 20 września i teraz czekam i nic :baffled: a zawsze miałam regularnie,,,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry