reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Brawo Tymi!
U nas jest walenie w drzwi:-D A z zabaw, to na topie chowanie się pod kołdrę i wołanie taty, żeby szukał, pukanie się w dloń paluszkiem, żeby zrobić sroczkę i przynoszenie pilota, żeby włączyć "bakę" (czyli bajkę:-D)

reklama
To u nas z pilotem to samo, z tym że Florka mówi w takiej sytuacji, to co umie najlepiej czyli "daaaa":-D Zaczynam mieć obawy, czy ona w ogóle zacznie normalnie mówić, skoro jednym "daj" jest w stanie załatwić wszystkie ważne sprawy:-p
Z nowych umiejętności jest tańczenie na stojąco...ale że swego stania jeszcze nei jest pewna, to opiera się pupą o tapczan czy krzesło i wężowym ruchem wygina górną część ciała:-D

No i pojawiło się u niej dość dyskusyjne poczucie humoru...zaśmiewa sie do łez, jak komuś dzieje się krzywda:sorry: Na bajkach, jak ktoś upadnie, czy oberwie z liścia, albo jak przestraszy kota stając nad nim znienacka i robiąc grubym głosem "aaaaa" - kot robi oczy w słup, a moje dziecko pokłada się ze śmiechu:-p:-D

Tymi brawo za taka delikatność:-Du nas walenie pieścią i o drzwi:-D
Surv nie przejmuj się Kuba też mało mówi :mama, tata, baba, daj, nie , mniam mniam, papa no i reszta to w języku znanym tylko Kubulcowi:-Dale ma jeszcze dziecko czas:tak:
Kasia Olga też widać zabawowa dziewczynka:-)
Kuba też uwilbia się chować i pokazywać:tak::-D

u nas ze śmieciami jest to samo-zaniesie do kosza jeden,a tysiąc innych wyjmie:sorry:

Florka ciekawie musi wyglądać w tym tańcu węża:-D U nas tańce też odchodzą jak tylko muzykę usłyszy,ale narazie tylko kręcenie dupką w miejscu i a'la przysiady. Z tym poczuciem humoru to u nas zmutowana wersja,bo się skubaniec cieszy na całego jak sam komuś krzywdę zrobi,czyli uszczypnie,bądź ugryzie:growl:,albo na psa krzesłem najedzie.

Totalna hipnoza następuję,jak się rybka na minimini pojawia i jak się Brzydula kończy i zaczyna:-D

Wczoraj natomiast posadziłam małego na krzesełku takim małym plastikowym i miał czekać aż mu herbatkę zrobię.Ja się odwracm,patrzę ,a on sobie to krzesełko do stołu przysunął,stanął na nim i coś tam na stole majstruje:szok:
Żeby tego było mało to dzisiaj naprawdę myślałam ,ze zawału dostanę.Leże i słyszę ,że ktoś mi rolety spuszcza,ja patrzę,a ta mała małpka na parapecie stoi:szok::szok::szok: Wlazł najpierw na stoliczek ten taki do zabawy edukacyjny ,a z niego na parapet,bo okna dość nisko-jakieś 70cm od podłogi mamy:sorry::eek:

surv...u nas też jak matka krzywdę sobie zrobi to ubaw po pachy normalnie:-D:-D:-D:-D:-D.
tańce też są ale na siedząco
do łażenia nam daleko bo strachliwe to to strasznie
ale tatuś do prysznica przekonał i jak na początku był strach w oczkach to teraz wyciąga ręce do prysznica i cieszy się jak dzika

Madzia o to widzę że masz takie same atrakcje:-ppoczekaj aż ci mały okno otworzy, Kuba już potrafi:sorry:także jak to móią oczy w d***:sorry:
zawału to moja mama prawie dostała jak mały tańcował na krzesełku do karmienia:confused2:

reklama
Do góry