reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

reklama
a ja....
w poniedziałek ide na skan :tak::tak::tak:
i pierwszy raz ide tu - w uk na badanie
kazali mi zabrac urynkę i w tym celu dostałam ładny, wąki pojemniczek,
w który nie mam pojęcia jak trafić :eek::baffled::confused::-D
krew też będą mi pobierać
nie lubię tego, no ale cóż :baffled:

Melanie przpraszma bardzo.:tak: :tak:
Jak nie mialas jeszcze pobieranej tutaj krwi to bedziesz mile zaskoczona. nie uzywaja tutaj strzykawek tylko sama igle. jest to zupelnie bezbolesne i bez porownania do pobierania kwi w polsce. tez nigdy nie nawidzilam tego zabiegu, az mi sie niedobrze robilo na sma mysl,ale zmienilam zdanie. tez sie przekonasz.
Wiec trzymamy kciuki za twojego synka. napewno bedzie super zdrowy i przystojny.:tak: :tak:

Co do tych pomylek to ja w to nie wierze. mysle ze to moglo miec miejsce jakies pare lat temu ,kiedy sprzet byl gorszej jakosci i lekarze mniej doswiadczeni w wypatrywaniu plci.chyba teraz to sie nie zdarza przynajmiej nic o takich przypadkach nie slyszalam:tak: :tak: Macie jakies swiezynki z ostatnich lat?

Mi w pl w czerwcu jeszcze wkaldali igle a strzykawka wyciagali krew.to nie jest przyjemna metoda.wole ta tutaj. wkladaj aigle i taki dzbaneczek a krew leci naturalnym tokiem. bezbolesne:tak: :tak:

ale tak naprawde to chyba kwestia tego jaki lekarz bada plec
no bo jak sie ktos na czyms zna to sie nie myli, no nie ?:eek:

reklama
wiesz, jak rzeczywiscie chlopcowi pisiorek gdzies sie schowa i do tego nie rozkraczy prosto przed rodzicami nog, to potem trudno wykazac, ze to faktycznie mezczyzna maly :-p

ostatnio moja kosmetyczka opowiadala o swojej klientce..
byla 4 razy na USG u innych lekarzy, aby zobaczyc kto w niej mieszka
2 razy wyszlo, ze chlopiec, 2 razy, ze dziewczynka :szok:
i badz tu madry... :baffled:
ostatecznie wiec cala ciaze nie wiedziala kogo ma i przy porodzie dopiero lekarz oznajmil, ze ma synusia...
te 2 razy jajka musialy gdzies sie ukryc :laugh2:

Do góry