pikka
Fanka BB :)
cailin też mnie wczoraj takie myśli ogarnęły
tylko że ja o płowie etatu myślałam... kusi strasznie ale wiem że jak już zacznę to odwrotu nie będzie i to mnie trochę przeraziło.... no i się odwlekło pewnie;-)
i głowa do góry jutro będzie lepiej! dobrze że chociaż całował, serce rośnie i jakoś tak lepiej ;-) Gabryś to ma taki odruch że jak widzi że Tosia płacze to on idzie i ją bije jeszcze
nie wiem, nie kumam.... faceci???
z tymi wózkami tak jak mówicie. Ciężki źle, lekki też źle... no nie dogodzisz
ja kupiłam ten ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: ARIA TWIN 2014 lekka spacerówka dla dwójki dzieci ma super rączkę, można pchać jedną ręką bo jest na całej szerokości, jest mega lekki. Jedną ręką wnoszę do domu a jestem waga piórkowa. Ma tacki na przodzie, fajna sprawa, bardzo wygodna. DO tego uchwyt na butelkę z tyłu, ciepłe osłonki na nóżki. Ale minus to małe koła. W porównaniu do poprzedniego który miał duże pompowane to niebo a ziemia no ale ... Ale generalnie jestem zadowolona 
no i moim łobuzom czwórki wychodzą, mają już po 3 i walczą z ostatnimi

i głowa do góry jutro będzie lepiej! dobrze że chociaż całował, serce rośnie i jakoś tak lepiej ;-) Gabryś to ma taki odruch że jak widzi że Tosia płacze to on idzie i ją bije jeszcze

z tymi wózkami tak jak mówicie. Ciężki źle, lekki też źle... no nie dogodzisz

no i moim łobuzom czwórki wychodzą, mają już po 3 i walczą z ostatnimi

Ostatnia edycja: