reklama
Lola wysyłam Ci link na amazona tam u was w uk to dostepny jest pewnie na miejscu. Jak go sprowadzilam z USA bo u nas go niema, składa sie jak BJ tylko ze pocigasz za rączki i. Można kola rozmątowac zeby zajmowal mniej miejsca,a co do śniegu i chlapy to na pewno kłopotu z nim nie bedzie, a w porownaniu do spacerówk z małymi kołami to ten poprostu płynie
a moje dzieci lekkie nie są tak że jestem mega zadowolona nareszcie
Customer Image Gallery for InStep Safari Swivel Wheel Double Jogger, Green/Gray
Customer Image Gallery for InStep Safari Swivel Wheel Double Jogger, Green/Gray
sylha
mama bliźniakowa
Niuleczka- tą co Lola poleciła jest baaardzo fajna
, ja miałam tą : FISHER PRICE C0108 KARUZELA Z MISIAMI I PROJEKTORE (3622114303) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. moje uwielbiały słuchać szum morza :-),
Mona- no niezły jest jeżeli chodzi o koła to rzeczywiście Ci się sprawdzi zimą, ja mam jeszcze mikado- trochę czołg, ale te duże koła na zimę też wystarczą...
Lola- a jak tam maluchy? Moje to sobie ostatni zawody urządzają kto szybciej w pokoju/salonie, a Kacper dodatkowo uwielb się wspinać na co popadnie, ale już włażenie z krzesłą na parapet mnie przeraziło!!!!
...a co do wychowania...fakt danie klapsa, czy po łapkach nie jest złe, ale tak jak żabolek napisała wiele ludzi myli bezstrewowe wychowanie z brakiem wychowania i potem są skutki w postaci ciężarnych nastolatek, ale myślę,że to pokolenie już pójdzie do lamusa, bo ludzie jednak widzą,że to zły przynosi skutek....

Mona- no niezły jest jeżeli chodzi o koła to rzeczywiście Ci się sprawdzi zimą, ja mam jeszcze mikado- trochę czołg, ale te duże koła na zimę też wystarczą...
Lola- a jak tam maluchy? Moje to sobie ostatni zawody urządzają kto szybciej w pokoju/salonie, a Kacper dodatkowo uwielb się wspinać na co popadnie, ale już włażenie z krzesłą na parapet mnie przeraziło!!!!
...a co do wychowania...fakt danie klapsa, czy po łapkach nie jest złe, ale tak jak żabolek napisała wiele ludzi myli bezstrewowe wychowanie z brakiem wychowania i potem są skutki w postaci ciężarnych nastolatek, ale myślę,że to pokolenie już pójdzie do lamusa, bo ludzie jednak widzą,że to zły przynosi skutek....
zabolek12385
Fanka BB :)
My mamy te
http://allegro.pl/tiny-love-karuzela-podrozna-3w1-0-i3626352506.html
Moi je uwielbiaja,na poczatku kazdy spacer byl z nimi,teraz do zasypiania tylko.
Lola bugaboo sie sklada razem z siedziskami
http://allegro.pl/tiny-love-karuzela-podrozna-3w1-0-i3626352506.html
Moi je uwielbiaja,na poczatku kazdy spacer byl z nimi,teraz do zasypiania tylko.
Lola bugaboo sie sklada razem z siedziskami
Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny, wszystkie które polecacie sa fajne i kazda ma coś czego nie mają pozostałe, musze cos wybrać
mona - fajowy ten Twój wóz. Mi jakos szkoda kasy na kolejne wózki, chyba zakończy sie na spacerówce na wiosne i na tym mam nadzieje zakończyc wózkową przygodę

mona - fajowy ten Twój wóz. Mi jakos szkoda kasy na kolejne wózki, chyba zakończy sie na spacerówce na wiosne i na tym mam nadzieje zakończyc wózkową przygodę

Zabolek- naprawde??? Wow to musze sprawdzić bo zawsze chciałam mieć bugaboo pojedyncze no ale ze bliźniaki i moje wąskie drzwi to odpadło . Jednak planujemy wrócić do polski tzn bynajmniej ja z dziećmi wracamy w kwietniu póki co na 5-6 mies a tam wolałabym na szerokość wózek. Tzn mam BJ ale na zimę to go kiepsko widzę przez te kolka. A powiedz mi czy łatwo sie go składa? I rozumiem ze całość czyli rama i spacerówki na pół sie razem składają ? Jak to wyglada z szerokością tego wózka bo z tego co widziałam można zrobić z niego pojedyncza wersje czy tylko trochę go można pomniejszyć na szerokość ?
sylha- u mnie mati jeszcze nie chodzi sam ale za jeden paluszki chociax musi sie trzymać . Tzn od dwóch dni stawia tak po 2-3 kroczki ale to tyle. Ogólnie tez jest wszędzie a najbardziej tam gdzie zabronione .
Teraz od 3 dni mi gorączkuje i strasznie płacze . Na pewno idą mu zeby tzn 2 już wyszły wczoraj ale kolejne są w drodze i to wszystko na raz. Jednak dziś Lena dostała gorączki i teraz to już nie wiem bo przecież oboje nie zabkuja i to z gorączka w tum samym czasie . Może to trzydniówka ale póki co i matiego 4 dzień a wysypki nie ma.
innych objawów oprócz na ząbkowanie nie ma,
nie wiem czy iść do lekarza z nimi czy jeszcze nie?
sylha- u mnie mati jeszcze nie chodzi sam ale za jeden paluszki chociax musi sie trzymać . Tzn od dwóch dni stawia tak po 2-3 kroczki ale to tyle. Ogólnie tez jest wszędzie a najbardziej tam gdzie zabronione .
Teraz od 3 dni mi gorączkuje i strasznie płacze . Na pewno idą mu zeby tzn 2 już wyszły wczoraj ale kolejne są w drodze i to wszystko na raz. Jednak dziś Lena dostała gorączki i teraz to już nie wiem bo przecież oboje nie zabkuja i to z gorączka w tum samym czasie . Może to trzydniówka ale póki co i matiego 4 dzień a wysypki nie ma.
innych objawów oprócz na ząbkowanie nie ma,
nie wiem czy iść do lekarza z nimi czy jeszcze nie?
zabolek12385
Lola szerokosc to ok 74 cm,ja drzwi mam 80 cm i przechodzi mi gladko. Nie jest ciezki,prowadzi sie lzej niz pojedyncze wozki,jest naprawde wygodny. Po zlozeniu siedziska sa bez zmian,bo to kubelkowe,troche miejsca zajmuje ale to jak prawie kazdy blizniaczy takich gabarytow. Nie zmniejszasz go calkowicie na pojedynczy wozek,bo zostaje miejsce na ten boczny koszyk. Powiem tak jak dla mnie wozek bajka,nie zamienilamby go na inny. Jak bylismy w pl to po calkowitym rozlozeniu ( siedziska,kola,rama zmniejszona- gdzie trwalo to ok 5 min) wozek zmiescil sie do bagaznika 7 os auta po rozlozeniu wszystkich siedzis( a wtedy ten bagaznik jest strasznie maly)
Podejdz do mothercare i poogladaj.
Podejdz do mothercare i poogladaj.
zabolek12385
Zabolek- dzięki! Ja byłam pewna ze go w całości nie można złożyć wiec nawet nie interesowałam sie tematem. U nas niestety drzwi są bardzo wąskie i ledwo z pijedynczym wchodzę ale i tak mam teraz dwa wózki wiec z chęcią bym wymieniła tym bardziej do polski na wymarzony bugaboo:-)
reklama
zabolek12385
Lola ale bugaboo ma taki myk,ze bierzesz i skladasz go w pionie na wezszy
tzw stanie pionowe. Ja go tak przenosze u znajomych gdzie drzwi waskie,razem z chlopcami