reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

No to super, że wózek się sprawdził! Ja też bez parasolki nie wyobrażam sobie życia, choć na spacery jeździmy ciągle dużym wózkiem.
Moje bąble też dzisiaj marudne. Ech, mogłyby już się skończyć te upały!

reklama
IWS bedzie tylko lepiej, moje budziły się co 3 godz i nawet niewiem kiedy sie przestawiły, m który jezdzi do pracy na 6 wcale w nocy nie wstaje bo śpią do 5, weic jego to omija, ja karmie o 5 i spimy dalej do ok 7.30. Kąpie je o 20.30 i zasypijąja ok 21.30.
TTola nie marstw się, moje są nadal grzeczne i mama ma duzo czasu, troche darka zęby mecza, ale to chwilowy placz.

No i pierwsz pomyłka.
To Paulinka jest ta mniejsza i głodniejsza,a Natalka ta większa.Jak tak matka mogła sie pomylić:zawstydzona/y:

Ja tylko na chwilę bo przyjechałam dzisiaj do domu, a jutro znowu jadę na Mazury, gdzie netu brak. Chłopaki marudzą od tych upałów. Na Mazurach siedzimy ciągle nad wodą, bo tylko tam jest w miarę znośnie. Chłopaki jedzą już praktycznie wszystko. Alex uwielbia melony i arbuzy, za to Max musi wszystko co do buzi wkłada - obejrzeć. Śpią mi od 20 do 6, potem 9-10, 12-13 i 16-17. Alex czasem jeszcze się budzi w nocy na jedzenie, ale wygląda na to, że ma jak moja siostra, która musiała dostać jedzenie na czas, inaczej dostawała histerii. Dopiero później stwierdzili u niej hipoglikemię.

Dziewczyny mam pytanko.
Wczoraj wieczorem poczulam tam gdzie mam blizne po cesarce,że pod skóra jest wzdłuż blizny coś twardego.Nie wiem sama jak to nazwać.Wczesniej tego nie czułam.Moze to jakis zrost tych fałd skórnych co były przecinane do cesarki.Martwie sie tym,czy to wszystko ok.Dzisiaj przyjdzie do mnie położna to się jej zapytam.
Bo już pomału wpadam w panikę.

Ttolaa pogadaj z położną, ale wydaje mi się, że to normalne. Ja też miałam twardą bliznę - miałam takie zgrubienie na całej linii cięcia. Teraz powoli blizna mięknie.

Ja też mam zgrubienie - czy zmięknie nie wiem - nie przyszlo mi do głowy żeby spytać jak lekarz mówiła, że się ładnie goi. Czekam tylko aż ciut zbieleje ale pewnie nie prędko to nastąpi :)

reklama
dziewczyny, mam pytanie - czy któraś może kupowała ubrania z Endo? Jak u nich z trzymaniem rozmiarów?

Do góry