Yenefer ale zazdroszcze wizyty u kosmetyczki. Ja u fryzjera nie bylam 5 miesiecy! Masakra jakas! Ale jestem zapisana na przyszla srode wiec odpreze sie 3 godzinki
Moj M nie jezdzil wczoraj na motorze! On juz motor sprzedal jak dzieci sie urodzily tak wiec jezdzi tylko z nami na tor na rodzinne wycieczki i podziwia kolegow

Co do wozka! Super on jest pod tym wzgledem ze te daszki ma! Mnie tak wkurza to slonce ze szok jak malym po oczach daje:/ A ja naszego Jumpera tez pcham jedna reka bo druga smsy pisze

ciezki jest ale daje rade i tez po takich terenach co my sie na jezdzilismy..to sie dziwie ze jeszcze sie nie rozlecial..nad morzem po plazy nawet jezdzil

trzeszczy caly juz jak chodze. Tak mysle ze fajnie byloby go sprzedac i tego Easy Go Duo Comfort co mamy do auta na zakupy i kupic jeden porzadny.
Lenna ale fajnie ze sie wyrwaliscie troche i pobawiliscie na weselu

tez bym popila i potancowala z checia
Iws to widac ze teraz duzo przychodni tym Priorixem szczepi. No i dobrze jak nie szkodza

Trzymam kciuki za dziewczyny jutro! Badzcie twarde!

Ja to sie balam tego szczepienia bo sobie mysle ze jak byly mniejsze to tak nie czaily jeszcze a teraz duze juz to beda uciekac jak facet ze strzykawa podejdzie ale bylo super, Majka nie zaplakala nawet a Julka chwilke i koniec

zuch dziewczyny

))
Małgoń ale masz dobrze! Jak ja marze o tych Waszych Złotych Tarasach! Ale mamy kawalek ze Szczecina! Wspominam sobie jak to 2 lata temu bylismy w W-wie z M i chodzilam caly dzien szczesliwa..wszystkie sklepy obeszlam i bylam w siodmym niebie..u nas nie ma tylu niestety w zadnym centrum! No i to bylo na walentynki..a pod palacem kultury M mi sie oswiadczyl

chcial u gory ale bylo zamkniete niestety juz