gastone widzę,że masz dzisiaj ciężki dzień:-(Obyś się ze wszystkim szybko uporała i uśmiech zagościł na Twojej twarzy
zośka ja moim daję wodę niegazowaną lub sok jabłkowy.Ładnie piją i to i to
madzia moje tydzień temu ważyły kolejno:Kacper-8900gr.,Zuzia-7900gr.Jeszcze mniej niż Twoje.Położna powiedziała,że się bardzo dobrze rozwijają.Ja też nic niepokojącego nie zauważyłam.Moje starsze córy też są szczupłe,więc myślę,że taka ich uroda.Jedzą bardzo dużo.Wręcz cały czas muszą''buźką ruszac''.Ja sama nie wiem gdzie to wszystko mieszczą
onna święta racja
Jak się ma kogoś do pomocy,to jest się mniej zorganizowanym
Ja od poniedziałku jestem sama z dziecmi.Spokojnie gotuję obiad,sprzątam,idę na zakupy.No i jeszcze rano muszę starsze córy do szkoły wyszykowac.Zauważyłam,że stałam się dużo mniej nerwowa:-)
yen udanego,słonecznego urlopiku:-):-):-)
Co do pieluszek ja cały czas używam ''Pampers''.U nas cenowo,jeśli są w promocji(a zdarza się to bardzo często)można na nich zaoszczędzic
Ostatnio kupiłam karton 82szt.za 8eur
bkupiłam maluchy już na zapas,kilka pudeł.W Polsce wiem,że kosztują bardzo duuuużo!!!
Pozdrawiam Was gorąco!!!

zośka ja moim daję wodę niegazowaną lub sok jabłkowy.Ładnie piją i to i to

madzia moje tydzień temu ważyły kolejno:Kacper-8900gr.,Zuzia-7900gr.Jeszcze mniej niż Twoje.Położna powiedziała,że się bardzo dobrze rozwijają.Ja też nic niepokojącego nie zauważyłam.Moje starsze córy też są szczupłe,więc myślę,że taka ich uroda.Jedzą bardzo dużo.Wręcz cały czas muszą''buźką ruszac''.Ja sama nie wiem gdzie to wszystko mieszczą

onna święta racja

yen udanego,słonecznego urlopiku:-):-):-)
Co do pieluszek ja cały czas używam ''Pampers''.U nas cenowo,jeśli są w promocji(a zdarza się to bardzo często)można na nich zaoszczędzic

Pozdrawiam Was gorąco!!!