madzia842
Fanka BB :)
Cześć mamusie, ale się wczoraj wystraszyłam. Aduś zbił szklaną miseczkę, szybko pozamiataliśmy ale gdzieś zawieruszył się kawałeczek szkła, który zbił mu się w stopę. Krew się lała chociaż ranka była malusieńka. Biedactwo płakał strasznie. Jak próbował stąpnąć to ryk, ale szliśmy wczoraj na roczek mojej bratanicy i jak zobaczył zabawki to jakoś przestało go boleć i już zapomniał całkiem o bólu.
Jakbym coś czuła dzień wcześniej kupiłam maść na ranki żeby w razie czego sobie była bo do tej pory nie działo się nic i się teraz przydała.
Moich przestawiłam na spanie raz w dzień ok 11 zasypiają i śpią do 13.30-14.00 potem koło 20 zasypiają. Czy położe ich koło 20 czy później i tak kiepsko śpią w nocy i budzą się po 6 rano więc jak idą wcześniej to chociaż mam wieczór dla siebie. Liczę że kiedyś z tego wyrosną i wreszcie się wyśpię.
Co do teściowych to ja muszę się przyznać, że mam wspaniałą teściową. Nie wtrąca się
pomoże jak trzeba, nawet czasem weźmie chłopców do siebie na noc (rzadko ale to ze względu, że ja nie chce się z nimi rozstawać często). Współczuje wam, że tak nie macie.
Anulka wracajcie do zdrowia. Ja też przekładałam szczepienie przy katarze chłopców, więc teraz postąpiłabym tak samo jak ty zwłaszcza, że jesteście wszyscy chorzy.
Gastone gratulacje z okazji wyjścia białych perełek.
Miłego dnia mamusie
Jakbym coś czuła dzień wcześniej kupiłam maść na ranki żeby w razie czego sobie była bo do tej pory nie działo się nic i się teraz przydała.
Moich przestawiłam na spanie raz w dzień ok 11 zasypiają i śpią do 13.30-14.00 potem koło 20 zasypiają. Czy położe ich koło 20 czy później i tak kiepsko śpią w nocy i budzą się po 6 rano więc jak idą wcześniej to chociaż mam wieczór dla siebie. Liczę że kiedyś z tego wyrosną i wreszcie się wyśpię.
Co do teściowych to ja muszę się przyznać, że mam wspaniałą teściową. Nie wtrąca się

Anulka wracajcie do zdrowia. Ja też przekładałam szczepienie przy katarze chłopców, więc teraz postąpiłabym tak samo jak ty zwłaszcza, że jesteście wszyscy chorzy.
Gastone gratulacje z okazji wyjścia białych perełek.
Miłego dnia mamusie