reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
U nas takie butki popularne strasznie.Ja sama mam crocsy i bardzo sobie chwale.Max moj bardzo lubi innych nie chce nosic:-)
Kupilam mu dwie pary sandalow to stoja bo sie kloci o crocsy:-)

Cześć:-)Chwilowo mam pożyczonego kompa od koleżanki.Mój nadal nie wiem kiedy będzie sprawny:-(

Co do butków,to teściowie przywieźli małym ostatnio super sandałki Haker,mają skórzaną,profilowaną wkładkę.No i dostała rozm.19:-)

Nie dam rady wszystkiego nadrobic,bo ten komp strasznie zacina i musiałabym chyba pół nocy pisac...A tak w skrócie,to u nas Kacper zaczyna mówic niektóre słowa.Ząbki widac się przebijają ale jeszcze nie ma.Zuza już(albo dopiero)ma 6...Maja jutro jedzie na pierwszą wycieczkę szkolną.Cały dzień spędzi w Dublinie.Jest strasznie podekscytowana;-)Nadia znów psoci coraz bardziej,no i nie chce jeść.Już nie wiem jakmam do niej dotrzec:-(A ja teraz jestem sama,bo mój M ma drugie zmiany...Odezwę się jeszcze.BUZIAKI!!!

Ja dla chłopaków też mam sandałki z Daichamanna no i takie szmaciane z Zetpolu te do piosakownicy lub na placu.
A te crocs to dla naszych pociech chyba jeszcze nie bo przecież powina być stabilna pięta.

To ja niewiem czemu trudno znaleść mały rozmiar, ja nigdy nie miałam z tym problemu, agatka ma maleńką nóżke, ma rozmiar 20, jest na nią akurat, darek ma 2 rozmiary większą noge także plus że będą mogły po sobie donosić (jeszcze nigdy po nim nie nosiła, ale zawsze sobie obiecuje), wtedy dokupie jedną pare :baffled:. Bły mniejsze rozmiary jak dokupowałam. Jestem z nich super zadowolona, ja nie inwestuje w inne buty, bo my prawie nigdzie nie chodzimy, kupiłam im na ślub ładne buty to mają, ale miały je na sobie ze 3 razy krótko, crocsy nam sie pzrydają jak są na podwórku, albo w domu w noich chodzą zamiast papci, super są.

Hej dziewczyny...

Widze ze temat butkow znow na czasie...
My mielismy takie piankowe w tamty roku. I sprawdzily sie rewelacyjnie. Choc nie byly to orginalne crocsy.
Nie pamietam komu ale a pewno ktoryms dziewczynkom beda sluzyly dalej..:tak:
Te buty sa niezniszczalne...po umyciu w cieplej wodzie z plynem wygladaja jak nowe..:tak:
Zosiu...to juz podobno mit ze dzieci musza miec usztywniana piete...
Ostatnio w DDTVN i ten rehabilitant (zapominalam nazwisko..:sorry2:) wypowiadal sie na temat sandalek dla dzieci i powiedzial ze absolutnie to mit ze ma byc kostka usztywniona Pokazywal gdzie powinna byc stopa stabilizowana.
Powiedzial ze takie butki to dla dzieci z problemami stopkowymi.
U nas crocsy nosza chyba wszytkie dzieci od takich maciupkich bo mamy rozmiary od 2 do starszakow i doroslych..:tak:
Ja tez wlasnie musze jeszcze malym je kupic bo na dwor do piaskownicy sa rewelacyjne..

Iws...szkoda ze ja juz nie bede miala juz wiecej mniejsca w walizce bo bym Ci kupila kaloszki.:tak:
A wogole to Twoje male maja plaszczyki a moje kalosze..:sorry2: Chcialm im ostatnio kupic ale z tych co mi sie podobaly nie byloo dwoch w odpowiednim rozmiarze.:sorry2:
My mamy takie..:-)

Gastone..maka orkiszow ato spelt flour i tak kupuje ja w sklepie ze zdrowa zywnoscia...zreszta jak prawie wszytko ostatnio..:sorry2:

Yenefer...dobrze sie domyslilas..koszystam z blogu Dorotus..:tak:
Muffiny to juz chyba wszytkie pieklam ..:-)

Anulka...my sandaki mamy tym razem z Umi ale normalnie to wiekszosc butow male maja z Clarks'a..
Cena sandalek to przewaznie 25 f.
A wogole ceny butow dla takich maych dzieci sa kosmiczne!!

A u nas pogoda nareszcie sie troszke polepszyla- przez ostatnie dni codziennie musialm ogrzewanie wlaczac bo bylo 10 stopni na dworze i padalo! No ale juz wczoraj bylo lepiej i dzis tez..mam nadzieje ze tak zostanie bo normlanie idzie oszalec siedzac non stop w domu..

Załączniki

• 000126542alt1.jpg
    000126542alt1.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Ja tak wlasnie sobie mysle ze te crocsy to dla starszych dzieci troche bo to noge slabo trzyma i chyba malo stabilne dla nich, tez na nie patrzalam ale od razy pomyslalam ze to na pozniej. Ten rehabilitant mowil o miekkich butach co sie dobrze wyginaja a ta pianka to tez taka sztywna dosc jest. Pieta nie musi byc sztywna to fakt ale narazie chce zeby male mialy porzadne buty wyprofilowane i stabilne, poki im sie ksztaltuje ta nozka. Jezeli chodzi o czyszczenie to pewnie super jest ta pianka:)Ja wczoraj w Bartku mierzylam malym sandalki i musza miec juz rozmiar 23!!! one chyba maja duze te stopki jak patrze ze wasze 19-20 nosza. Maja trampki 21 to juz ciasne sie robia. Wiec maja teraz tak 22 a sandalki to wieksze bo moga ciut wystawac, nawet powinny babka mowila w sklepie.

Moniora u Was to wesolo, nudzic sie nie masz kiedy z czworeczka:) napewno Wasz dom tetni zyciem:))pozdrowienia:)

Ostatnia edycja:
Moje noszą 19 i to jeszcze mają wąskie stopy więc cięzko mi znaleźć. A jak znajde to bywa że w tym rozmiarze mają tylko jedną parę :) i muszę szukać drugiej w innym sklepie.
Matko! To moje jakieś niemowlęce rozmiary prawie noszą :)

Jola - bardzo ładne - ja chciałam jakieś granatowe z czymś bo mamy takie płaszczyki - jedna ma granatowy w białe motyle a druga w białe grochy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry