reklama
yenefer
Fanka BB :)
widzę że wybieracie płaszczyki i kaloszki a to przecież pełnia lata:-) Powinnyście o kostiumach kapielowych gadać!
))
Ja zbieram siły po remoncie - wszystko już mamy wymalowane ale nie byłabym sobą gdybym nie chciała więcej. I tym sposobem jadę dziś po farbę i musze jeszcze machnąć jedną ścianę
Byliśmy w sobotę u neurologa i kazała nam się przestać martwić. Powiedziała że dziewczynki rozwijają się super, są uśmiechnięte, wesołe i rezolutne a to ze nie chodzą to wina obniżonego napięcia i powinny w niedługim czasie zacząć. Trochę się uspokoiłam.
Ja zbieram siły po remoncie - wszystko już mamy wymalowane ale nie byłabym sobą gdybym nie chciała więcej. I tym sposobem jadę dziś po farbę i musze jeszcze machnąć jedną ścianę
Byliśmy w sobotę u neurologa i kazała nam się przestać martwić. Powiedziała że dziewczynki rozwijają się super, są uśmiechnięte, wesołe i rezolutne a to ze nie chodzą to wina obniżonego napięcia i powinny w niedługim czasie zacząć. Trochę się uspokoiłam.
Iws wolalabym sie znudzic Waszymi sklepami bo o wiele wiecej macie niz tymi naszymi szczecinskimi
A na zdjeciu z warsztatow jestem na dole druga od prawej
A Ty gdzie jestes bo za duzo ciemnowlosych u Was bylo i ciezko mi Cie rozpoznac
Yen my czekamy z plaszczykami i kaloszkami do jesieni ale pewnie przyjdzie szybciej niz nam sie zdaje
No pewnie ze sie kochana nie martw skoro lekarz tak mowi
mojej kolezanki dziewczynki maja 18 miesiecy i tez same nie chodza jeszcze, urodzily sie malutkie i sa slabsze troszke. Beda mialy mniej zuzyte nozki i kregoslupy za to
A na zdjeciu z warsztatow jestem na dole druga od prawej
A Ty gdzie jestes bo za duzo ciemnowlosych u Was bylo i ciezko mi Cie rozpoznac
Yen my czekamy z plaszczykami i kaloszkami do jesieni ale pewnie przyjdzie szybciej niz nam sie zdaje
No pewnie ze sie kochana nie martw skoro lekarz tak mowi
Ostatnia edycja:
yenefer
iws jasny beż z duluxa. Do tego walnęłam sobie strukturkę na ścianie w wiatrołapie - taka samoróbka, ale zadowolona jestem - wyszło mnie tyle co koszt kleju i bejcy

yenefer
iws ciekawa jestem efektu końcowego pokoju dziewczynek! Ja na razie stoję z dziecięcym pokojem w miejscu - nie mam weny 
reklama
Wy tak o kaloszkach i plaszczykach.U nas to obowiazek caly rok hih w koncu Irlandia kraina deszczowcow.
Dzis u nas pogoda taka sobie.Niby cieplo ale wietrzysko.
Znow dzis jestem happy bo sprzedalam kolejny wozek i fotl do karmienia hih mam dobra pase w tym miesiacu.Mowie wam ile rzeczy juz sprzedalam!Wszystkie sprzety i wozki i nazbieralam kaski ,kupilam joggerka i zostalo mi na ogrod.Musze kupic wieksza hustawke i zjezdzalnie dla Maxa.
No a poza tym wiecie co..Dzis mija termin zaplaty za nsz samochod.Do dzis mialprzyjsc czek .Nie przyszedl wiec sprawa idzie do sadu.Ja nie wiem facet ma narabane bo mu sie to nie oplaca.Na dziendobry musi zaplacic kaucje w wysokosci 15 tys eur
procz tego wszystkie koszty sadowe i pieniadze dla nas.Glupi ciul.W dodatku sprawa jest prosta.Wiec juz jest przegrany.Jezuu ale jak ja sie naogladam czasem tych programow o beznadziejnych prawach to mi ciemno przed oczami..Ucciulalimy pieniadze na nowe auto,kupilismy i w tej chili ani auta ani pieniedzy..I nie wiemy jak dlugo to bedzie trwalo..ech...
Dzis u nas pogoda taka sobie.Niby cieplo ale wietrzysko.
Znow dzis jestem happy bo sprzedalam kolejny wozek i fotl do karmienia hih mam dobra pase w tym miesiacu.Mowie wam ile rzeczy juz sprzedalam!Wszystkie sprzety i wozki i nazbieralam kaski ,kupilam joggerka i zostalo mi na ogrod.Musze kupic wieksza hustawke i zjezdzalnie dla Maxa.
No a poza tym wiecie co..Dzis mija termin zaplaty za nsz samochod.Do dzis mialprzyjsc czek .Nie przyszedl wiec sprawa idzie do sadu.Ja nie wiem facet ma narabane bo mu sie to nie oplaca.Na dziendobry musi zaplacic kaucje w wysokosci 15 tys eur