reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
Aniu - wszędzie to samo i się może znudzić :)

P.S. Nie wiem czy dobrze rozpoznalam Cię na zdjęciu z warsztatów :)

widzę że wybieracie płaszczyki i kaloszki a to przecież pełnia lata:-) Powinnyście o kostiumach kapielowych gadać! :)))
Ja zbieram siły po remoncie - wszystko już mamy wymalowane ale nie byłabym sobą gdybym nie chciała więcej. I tym sposobem jadę dziś po farbę i musze jeszcze machnąć jedną ścianę ;)

Byliśmy w sobotę u neurologa i kazała nam się przestać martwić. Powiedziała że dziewczynki rozwijają się super, są uśmiechnięte, wesołe i rezolutne a to ze nie chodzą to wina obniżonego napięcia i powinny w niedługim czasie zacząć. Trochę się uspokoiłam.

Iws wolalabym sie znudzic Waszymi sklepami bo o wiele wiecej macie niz tymi naszymi szczecinskimi:D
A na zdjeciu z warsztatow jestem na dole druga od prawej:)
A Ty gdzie jestes bo za duzo ciemnowlosych u Was bylo i ciezko mi Cie rozpoznac:)

Yen my czekamy z plaszczykami i kaloszkami do jesieni ale pewnie przyjdzie szybciej niz nam sie zdaje:D
No pewnie ze sie kochana nie martw skoro lekarz tak mowi:) mojej kolezanki dziewczynki maja 18 miesiecy i tez same nie chodza jeszcze, urodzily sie malutkie i sa slabsze troszke. Beda mialy mniej zuzyte nozki i kregoslupy za to:)

Ostatnia edycja:
Mnie też czeka malowanie w wiatrołapie... teraz jednak musimy skończyć ten pokój dziewczyn. Zostały takie drobiazgi, ale to zawsze jakoś nawolniej idzie :)

Ja tez nie mam orginalnych crocsów, są mięciutkie, wyprofilowane, i ładnie sie trzymają na stópce, a stopa w nich bo mają wgłepbienia, nawet jak założe agatce jako laczki bez paska to jej się nie zsuwają są tak zabudowane.

reklama
Wy tak o kaloszkach i plaszczykach.U nas to obowiazek caly rok hih w koncu Irlandia kraina deszczowcow.
Dzis u nas pogoda taka sobie.Niby cieplo ale wietrzysko.
Znow dzis jestem happy bo sprzedalam kolejny wozek i fotl do karmienia hih mam dobra pase w tym miesiacu.Mowie wam ile rzeczy juz sprzedalam!Wszystkie sprzety i wozki i nazbieralam kaski ,kupilam joggerka i zostalo mi na ogrod.Musze kupic wieksza hustawke i zjezdzalnie dla Maxa.
No a poza tym wiecie co..Dzis mija termin zaplaty za nsz samochod.Do dzis mialprzyjsc czek .Nie przyszedl wiec sprawa idzie do sadu.Ja nie wiem facet ma narabane bo mu sie to nie oplaca.Na dziendobry musi zaplacic kaucje w wysokosci 15 tys euro_Oprocz tego wszystkie koszty sadowe i pieniadze dla nas.Glupi ciul.W dodatku sprawa jest prosta.Wiec juz jest przegrany.Jezuu ale jak ja sie naogladam czasem tych programow o beznadziejnych prawach to mi ciemno przed oczami..Ucciulalimy pieniadze na nowe auto,kupilismy i w tej chili ani auta ani pieniedzy..I nie wiemy jak dlugo to bedzie trwalo..ech...

Do góry