Luckaa ja to chcialabym niby male przeniesc, nie to ze sobie nie wyobrazam, bo moim zdaniem to juz duze sa

mam nianie elektroniczna bardzo czula wiec nawet jak za sciana nie uslysze czegos to niania napewno wylapie kazdy dzwiek w nocy

w dzien tez jak je wkladam do lozeczek czy spia juz to nie widze ich bo jestem na dole, niania wlaczona a one u gory. Tylko chodzi o to ze sie przyzwyczailismy poprostu i tak pusto bedzie w sypialni

A co do babek w sklepie to w sumie ta troszke mi namieszala ale nie przekonywala na sile, byl chaos bo Majka sklep im rozniesc probowala

wiec nie dalo sie na spokojnie pomierzyc. I inny model troche im bralam i wydawalo sie i mi i mojej mamie i tej babce ze rzeczywiscie beda dobre i ze mozliwe ze ma wieksza nozke julka ale jednak zle nam sie wydawalo, tatus mnie styral w domu ze te buty to na przyszly rok starcza chyba jeszcze

zdarzaja sie oczywiscie takie babki w sklepach co na sile chca wciskac zeby sprzedac, jak ta Twojej mamie..nienawidze czegos takiego!
Oo
Yen widze ze Twoje panny 16 miesiecy dzisiaj koncza

duze babki juz

No to nie dziwie sie kochana ze sobie juz nie wyobrazasz ze u was moglyby male spac jeszcze jak kupa czasu minela odkad je przeniesliscie a u nas to przyzwyczajenie juz. Male wczesniej kiepsko spaly i jadly w nocy bardzo dlugo bo przeciez jeszcze z miesiac czy dwa temu..takze poprostu dla mojej wygody ich nie przenosilismy, bo i tak miaalm dosc wstawania i kladzenia sie po kilka razy a jeszcze chodzenie do drugiego pokoju..o nie!

a tv to my ogladamy w sumie normalnie caly czas i nie budza sie.
Najlepsze ze pamietam jak takie male byly i plakaly cala noc prawie to M sie pytal kiedy je przeniesiemy do ich pokoju..a teraz jak ja zaproponowalam to on nie jeszcze nie, za wczesnie