reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
yen - ja odkąd dziewczyny zaczęly jeśc to co my przestałam uzywać kostek. Zupy robimy na wywarze - kurczakowym, wołowym, mieszanym - co akurat mam. Czasem zdarza mi sie zrobić na takim dużym udzie to wyjmuje i mam dla dziewczyn na obiad do ziemniaków z warzywami itp.

Zapomniałam dodać - moje takich szelek nie mają, ale może się zastanowię tez nad zakupem. U nas jednak musiałyby być w kształcie plecaczka. Dziewczyny mają takie małe dwa i przynoszą mi i kaza sobie zakładać. Pare razy z tatą na spacer po niedaleko od domu nosiły w nich biszkopty i picie. Potrafią w nich chodzić z pół dnia. Nawet jak coś jest w środku. Podejrzewam, że by się taka smycz sprawdziła.

Ostatnia edycja:
O widze że są na allegro, ja kiedys zamówiłam na allegro, ale pani oddała mi pieniądze bo już nie miała, nie było nigdzie na allegro, ja mam tą biedronke, i coś tam się zmieści, a ten pluszak tak myśle że zbyt pojemny nie jest

Ja w sumie też nie używam, ale dziś mam taki dzień że lodówka jest prawie pusta i zrobiłam zupkę na kostce. Teraz się zastanawiam czy ich nie potruję:-D

Nic sie chyba nie stanie. To juz duże panny! Ja sie kiedys zapomniałam i dałam im zbyt dprawione II danie. Jakoś tak mi sie sypnęło! Nic nie było a nawet bardzo smakowało :)

pewnie, że nic się nie stanie. Dziewuchy jak złoto ;-) Moi i doprawione już jedli, właściwie próbowali już prawie wszystkiego. Nie wszystko trzeba lubić ale spróbować trzeba wszystkiego (wiadomo, że z rozsądkiem)

Yen wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy! duzo milosci i pociechy z tych Waszych gwiazdeczek:)

Ja tam sie przyznam ze kostke czesto wrzucam do zupy..jakos przestalam sie przejmowac!na wywarach miesnych niby dzieciom tez sie nie powinno zupek gotowac podobno czytalam..jedynie na warzywkach a miesko osobno.

Co do szelek to mamy oczywiscie ale malo uzywane byly. Jedynie jak male niepewnie chodzily i sie potykaly jeszcze a jak zaczely latac z predkoscia swiatla to juz nic nie jest w stanie je ograniczyc:D na spacery chodzimy w wozku albo w rowerkach. Do sklepu w wozkach sklepowych:) a luzem to tu na podworku jedynie i za ogrodzeniem. Wszystkiego potrafia sie pozbyc, sprytne sa strasznie, taki plecaczek to szybko by mi na rece zawisl pewnie a one i tak by uciekly:D

My dzisiaj dla odmiany u kolezanek blizniaczek bylysmy ale masakra istna..taka latanina byla za nimi ze szok..u nas mamy ogrodzone ze nigdzie nie uciekna a u nich wolny teren na podworku i szok! padnieta jestem strasznie po dzisiejszym dniu:)

W ogole kolezanka mi opowiadala ze jakas babka co do niej do pracy przychodzi mowila ze ma blizniaczki coreczki 2 letnie i ostatnio urodzila blizniakow-chlopakow! przeciez to istna masakra!!! Dlatego ja juz zadnego synka nie chce..ogladalam program ze sa kobiety ktore sa sklonne tylko do ciaz blizniaczych..a jak nia jestem?! wole sie nie przekonywac na wlasnej skorze:D

Ostatnia edycja:
Haha noo sa takie kobiety i to nie tylko sklonne do ciaz blizniaczych a wieloraczych.Ostatnio gdziez na discovery chyba ogladalam program i babka miala 3 pary blizniat,czworaczki i trojaczki szooooook:-))Masakra!
Kocham dzieci ale juz nie dziekuje.3 mi wystarczy.Nie zebym nie chciala ale jak mi sie jeszcze trafi 2 chlopakow?? Nie nie nie!

U nas nudy leje,leje,leje..Bylam dzis na wyprzedazach ,kupilam dziewczynom mnostwo ciuchow na przyszle lato.Zaplacilam cale 35 euro a spoooro kupilam.Niektore rzeczy az po 50 centow:-DKOcham takie zakupy.I zamierzam wybrac sie znow ale do wiekszego sklepu hihi

Haha noo sa takie kobiety i to nie tylko sklonne do ciaz blizniaczych a wieloraczych.Ostatnio gdziez na discovery chyba ogladalam program i babka miala 3 pary blizniat,czworaczki i trojaczki szooooook:-))Masakra!
Kocham dzieci ale juz nie dziekuje.3 mi wystarczy.Nie zebym nie chciala ale jak mi sie jeszcze trafi 2 chlopakow?? Nie nie nie!

U nas nudy leje,leje,leje..Bylam dzis na wyprzedazach ,kupilam dziewczynom mnostwo ciuchow na przyszle lato.Zaplacilam cale 35 euro a spoooro kupilam.Niektore rzeczy az po 50 centow:-DKOcham takie zakupy.I zamierzam wybrac sie znow ale do wiekszego sklepu hihi

wow! A zdradz mi co to za miejsca gdzie sa takie tanie ciuszki???

reklama
Wy mnie już tu Dziewczyny nie dołujcie takimi cenami. U nas wyprzedaze to z 50 na 45 są a i tak żeby znaleźć coś nie różowego i fajniejszego to trzeba sie naszukać...

Do góry