yenefer
Fanka BB :)
Czyli jednak można dostać. Jak dla mnie to najfajniejsze rozwiązanie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w sumie też nie używam, ale dziś mam taki dzień że lodówka jest prawie pusta i zrobiłam zupkę na kostce. Teraz się zastanawiam czy ich nie potruję![]()
Haha noo sa takie kobiety i to nie tylko sklonne do ciaz blizniaczych a wieloraczych.Ostatnio gdziez na discovery chyba ogladalam program i babka miala 3 pary blizniat,czworaczki i trojaczki szooooook:-))Masakra!
Kocham dzieci ale juz nie dziekuje.3 mi wystarczy.Nie zebym nie chciala ale jak mi sie jeszcze trafi 2 chlopakow?? Nie nie nie!
U nas nudy leje,leje,leje..Bylam dzis na wyprzedazach ,kupilam dziewczynom mnostwo ciuchow na przyszle lato.Zaplacilam cale 35 euro a spoooro kupilam.Niektore rzeczy az po 50 centowKOcham takie zakupy.I zamierzam wybrac sie znow ale do wiekszego sklepu hihi