reklama
milenka-gratulacje dla mateuszka!!
bura-nic mi do głowy nie przychodzi dla czego twoje małe marudza tak w nocy.może to ząbki,może boja sie ciemnosci?sama nie wiem.
wiem jedno że nie glaszcz ich i nie siedz nad nimi bo sie do tego przyzwyczaja i beda tak chciały zasypiac.
justys-imprezka sie udala,dzieciaczki sie super spisali,grzeczni byli,ładnie sie bawili,ale oczywiscie musiałam im pomuc zdmuchnac swieczke.krystianek byl pod wrazeniem tortu takiego wypasionego nie mial jeszcze.
a co dostali.......?
przedewszystki mnustwo ciuszków,zabawki,duże dwa autka do jazdy jak beda starsi.
jak zgram zdiecia z aparatu to wkleje.
bura-nic mi do głowy nie przychodzi dla czego twoje małe marudza tak w nocy.może to ząbki,może boja sie ciemnosci?sama nie wiem.
wiem jedno że nie glaszcz ich i nie siedz nad nimi bo sie do tego przyzwyczaja i beda tak chciały zasypiac.
justys-imprezka sie udala,dzieciaczki sie super spisali,grzeczni byli,ładnie sie bawili,ale oczywiscie musiałam im pomuc zdmuchnac swieczke.krystianek byl pod wrazeniem tortu takiego wypasionego nie mial jeszcze.
a co dostali.......?
przedewszystki mnustwo ciuszków,zabawki,duże dwa autka do jazdy jak beda starsi.
jak zgram zdiecia z aparatu to wkleje.
B
Bura
Gość
No właśnie zastanawiam się, czy to nie przez ząbki. U moich dziewczyn ząbkowanie przebiega falami - raz jest spokój, innym razem chcę uciekać z domu. Właśnie teraz mamy akcję "ząb" w wydaniu starszej córki i to ona właśnie daje czadu po nocach. Nie wiem, dlaczego nie wpadłam na to wcześniej! Muszę dać jej na noc coś przeciwbólowego i zobaczymy. A tak swoją drogą zastanawiam się kiedy nadejdzie ten wielki dzień i pokaże się pierwszy ząbek
Dzisiaj smarowałam małej dziąsełka Bobodentem i jedynek nie czuć w ogóle, za to na dole wyraźnie wyczuwalne są czwórki, a na górze z prawej trójka i z lewej dwójka...
BURA na pocieszenie Ci powiem, że czekałam na ząbki jedyne 8,5 miesiąca
))!
LIDKA napewno było fajnie
Czekam na fotki z niecierpliwościa... My trenujemy dmuchanie świeczki ale chyba nici z tego beda... Torty juz zamówione
Jeszcze TYLKO czekaja mne wielkie zakupy przed imprezką.
MILENA gratulacje dla Matiego
:*
Gdzie sie podziały nasze pozostałe dubeltowe mamusie??
LIDKA napewno było fajnie
MILENA gratulacje dla Matiego
Gdzie sie podziały nasze pozostałe dubeltowe mamusie??
B
Bura
Gość
Hej! Wpadłam na sekundkę, żeby zameldować, że noc minęła spokojnie, bez płaczu i marudzenia. Wieczorem przed snem moja ząbkująca dostała Ibum i spała pięknie do 7:30 (a razem z nią pozostali domownicy). Wiem, że po jednym razie trudno stawiać "diagnozę" ale chyba faktycznie chodzi o zęby!
GEMELO a co im sie tak poprzestawiało na marudzącą??
Ja pamietam, że swoim dawałam Viburcol N na takie maruderstwo a potem kupiłam syrop Sedalia. I na szczęscie pomagało na ogolne rozdrażnienie;-)
Pochwal sie skad masz tyle cieżkiej roboty, że nie masz czasu?? Pracujesz czy chodzi o ogolne domowe latanie?
BURA uff... dobrze, ze Ibum pomógł
Przynajmniej odetchęliscie wszyscy przez noc
Ucałuj maluszki od e-cioci
U nas mega ślinotoki
Czekam z niecierpliwością na zęby u moich smerfetek i niech to wszystko sie juz uspokoi. Biedne tak starsznie sie meczą. Najgorszy to ten cieknący katar...
Dzisiaj ładna pogoda na dworze, wiec bedziemy dłuugo spacerować.
Ja nadal szukam pracy
straszna zapaść w tym temacie
:-(

Pochwal sie skad masz tyle cieżkiej roboty, że nie masz czasu?? Pracujesz czy chodzi o ogolne domowe latanie?

BURA uff... dobrze, ze Ibum pomógł
U nas mega ślinotoki

Dzisiaj ładna pogoda na dworze, wiec bedziemy dłuugo spacerować.
Ja nadal szukam pracy

Justyś, ja od pracy miałam jakieś 2 tygodnie wolnego, tuż po urodzeniu się chłopców;-) Cały czas pracuję, bo żyć z czegoś trzeba, a że mam wolny zawód, w większości pracuję w domu. Jedynie od czasu do czasu wyjeżdżam na miasto bądź do innego miasta by odebrać dokumentacje bądź obejrzeć budynek (jestem audytorem energetycznym). Teraz mam dość sporo zleceń, więc zapierniczam kosztem porządku w domu
Alex marudzi ze znudzenia, a Max nie wiem od czego, poza tym, że jak nie ma kogoś z domowników w pokoju, to tak jakby się bał. Może lęk separacyjny mu się załączył? Nie wiem, ale jest to dość uciążliwe ;-)Możliwe, że do tego idą mu zęby. Alexowi już się dwa wyrżnęły, a Maxowi żaden.
Bura, gratuluję przespanej nocy ;-):-) i podziałania Ibumu.

Bura, gratuluję przespanej nocy ;-):-) i podziałania Ibumu.
reklama
czesc mamuski!!!
u nas dzis fatalna pogoda,wiec ze spacerku musimy zrezygnowac.ja nie wyspana bo alan ma kolejna faze ząbkowania,krzyk,płacz,naszczescie po viburcolu mu przeszło i zasnoł.masakra jak taki bedzie dopuki mu wszystkie zabki nie wyjda,to oszaleje.
bura-gratuluje przespanej nocki!!!moim zdaniem twoje niunie ząbkója jak nic!!!!
gemelo-fajna taka praca w domku,jestes z dzieciakami i kaske zarabiasz-super!!!
justys-najgorsze w tym wszystkim to jest robienie własnie zakupów.ja sie ciesze że juz jestesmy po imprezie.ja jestem z tych osób co lubia imprezy ale u kogos,nie u siebie!!!
u nas dzis fatalna pogoda,wiec ze spacerku musimy zrezygnowac.ja nie wyspana bo alan ma kolejna faze ząbkowania,krzyk,płacz,naszczescie po viburcolu mu przeszło i zasnoł.masakra jak taki bedzie dopuki mu wszystkie zabki nie wyjda,to oszaleje.
bura-gratuluje przespanej nocki!!!moim zdaniem twoje niunie ząbkója jak nic!!!!
gemelo-fajna taka praca w domku,jestes z dzieciakami i kaske zarabiasz-super!!!
justys-najgorsze w tym wszystkim to jest robienie własnie zakupów.ja sie ciesze że juz jestesmy po imprezie.ja jestem z tych osób co lubia imprezy ale u kogos,nie u siebie!!!