YENEFER wcale nie zadajesz głupich pytan... nie ma głupich pytan, moga być tylko głupie odpowiedzi
Gemelo ma racje, mozesz zaraz im podawac kleik ryżowy lub kukurydziany (sa do nabycia w kazdym markecie z BOBOVITY i NESTLE). Pamietaj, że sie daje JEDNĄ rzecz przez ok tydzien i obserwuje czy nie ma reakcji alergicznej, a po ok tyg wprowadza sie następną rzecz. Jak moje miały 3 mies, to dostały jabłuszko, a potem marchewkę. JAk masz pytania, to pisz
Pomożemy
Chrzciłam dzieci 28czerwca, czyli miały skonczone 2 mies
PAULA ja bym nie ryzykowała wyjadu z takimi maluchami! Wszystko zależy od dzieci. Ale wg mnie to jest masakra... dzieci w nowym miejscu sa rozdrażnione, nie chcą jeść, płaczą, nie potrafią sie znaleźć w nowym otoczeniu. Adaptacja trwa około tygodnia... wiec prawdopodobnie zanim sie przyzwyczają - wy bedziecie musieli juz wracac. I na 99% nie odpoczniecie... Takie jest moje zdanie.
GOSIA BIG no to pieknie was olał neurolog... Koszmar!
MAJA super, że tak sobie dajesz rade ze swoją kochaną czwóreczką i z ogarnieciem domu... Ciezko pewnie jest ale nie ma co narzekac
Biedna Roksanka z tą skazą... oby jej przeszło jak najszybciej...
A co takiego was rozbawiło w fotkach??
Ide zaraz robic rybkę w mikrofali, szpinak i makaronik kukurydziany
Ale bedzie wyżerka
Dzisiaj dla odmiany jest piękne słonka i 22 st!!!! Także Maja, jest szansa, że przestaniesz puszczać kase z dymem...;-)
Chrzciłam dzieci 28czerwca, czyli miały skonczone 2 mies
PAULA ja bym nie ryzykowała wyjadu z takimi maluchami! Wszystko zależy od dzieci. Ale wg mnie to jest masakra... dzieci w nowym miejscu sa rozdrażnione, nie chcą jeść, płaczą, nie potrafią sie znaleźć w nowym otoczeniu. Adaptacja trwa około tygodnia... wiec prawdopodobnie zanim sie przyzwyczają - wy bedziecie musieli juz wracac. I na 99% nie odpoczniecie... Takie jest moje zdanie.
GOSIA BIG no to pieknie was olał neurolog... Koszmar!
MAJA super, że tak sobie dajesz rade ze swoją kochaną czwóreczką i z ogarnieciem domu... Ciezko pewnie jest ale nie ma co narzekac
A co takiego was rozbawiło w fotkach??
Ide zaraz robic rybkę w mikrofali, szpinak i makaronik kukurydziany
Dzisiaj dla odmiany jest piękne słonka i 22 st!!!! Także Maja, jest szansa, że przestaniesz puszczać kase z dymem...;-)