reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Hej Milenka! Sama się zastanawiam co tu tak cicho?
Ja już pisałam że u Nas troszkę zmartwień, bo u Majeczki wyszła ta wada nerek. Dziś byłyśmy na pobraniu krwi i muszę Wam napisać że moje babeczki są bardzoo dzielne!
Poza tym coś im się poprzestawiało i zaczęły znów się budzić o 2 w nocy - mamusia chodzi teraz na rzęsach.

A waga chłopaków słuszna - jest co dźwigać!

reklama
hej mamusi!!!!
witam sie i ja.faktycznie pustki tu cos ostatnio.
ja wczoraj byłam z moimi chłopcami na szczepieni i musze wam powiedziec ze alan nie zapłakał wcale jak mu wbijała igle-byłam w szoku:szok:ale za to mikołaj dał kącert:-D
moi chłopcy ważą...alan 10260 a mikołaj 9270:tak:

pogoda u nas nie za ciekawa niby słoneczko swieci ale wieje i jest zimno.
kiedy bedzie wkącu ciepło??????i czy bedzie wogóle lato w tym roku???????

pozdrawiam,miłego dnia!!:-)

yenefer-koniecznie daj znac jak wyszły wyniki.

malinka-super chlopcy waża:tak:
daj znac jak po wizycie u okulisty.

justys-gdzie ty kochana jestes?????????????????????????????

Cześć!
Melduję się i ja :)
U nas dzisiaj pogoda super, więc może wybłagam mamę, żeby przyjechała po południu i pójdziemy na jakiś spacerek. W końcu!!! Też już mam dość tej pogody!

hej mamusie:) Jak dobrze ze nie szalejecie z pisaniem bo nie mam duzo do nadrobienia:)widac matki blizniakow juz tak maja ze czasu za wiele nie pozostaje..

My sobie z okazji dnia matki do niemiec (schwedt) na zakupy pojechalismy. Ja z malutkimi i kolezanka. Dziewczyny lubia po sklepach chodzic, rozgladaja sie zainteresowane..po mamusi to maja napewno:) a wczoraj moja mama miala wolne to caly dzien u niej siedzielismy i wieczorem nie mialam sily juz wejsc do Was.
Cos moje male kurcze w nocy ostatnio mnie denerwuja. Oprocz tego ze budza sie 2 razy na jedzenie to jeszcze co chwila smoczek wypadnie i sie kreca.. a w dzien spia na zmiane..jedna sie budzi to druga zasypia i tak nie mam czasu zeby zrobic cokolwiek..

No i martwi mnie troche to ze Julka zupek mi nie chce jesc wogole. Zaczyna a w trakcie wypluwa, odruch wymiotny i placze ze juz nie chce!

Milenka - super chlopaki waza:)masz juz co dzwigac. A Lidka to juz wogole:))) Mi juz tez ciezko..chociaz male ponad 6kg teraz beda wazyc. 9 czerwca mamy szczepienie kolejne.
Lidka no i dziekujemy za zyczenia!:* Wam tez mamusie duzo wytrwalosci przede wszystkim!!!

Yenefer kurcze szkoda Majeczki ale napewno bedzie dobrze!

Bura ale macie dobrze! U nas deszcz a od rana slonce swiecilo i sie cieszylam ze pospaceruje..wczoraj tez na spacer nie wyszlysmy:/

Ostatnia edycja:
anulka ja też pochwaliłam za bardzo moje córeczki. W nocy śpią bardzo niespokojnie. Myślalam że będą coraz więcej przesypiały a one jakby coraz mniej śpią :(

Zazdroszczę tych zakupów - ja na jedyne zakupy jakie wychodzę to spożywka. Do większych sklepow nie chcę zabierać dziewczyn bo to jest cała długa wyprawa. Chętnie pobuszowałabym po sklepowych półkach. Kupiłaś coś ciekawego dla siebie i maluszków?

Witam my już po okuliście, dostaliśmy dwa rodzaje antybiotyku, jak do piątku nie przejdzie to zmieniamy na inny, boże kiedy to się skończy, walczymy z tymi oczkami Mateuszka od urodzenia i nie możemy ich wyleczyć:-(

Cześć dziewczyny!!!
Ja też jakiś czas już nie wchodziłam na stronkę ale kurde mole no nie ma czasu. Jak nie jeden to drugi rozrabia.
Powiedzcie mi jakim kremikiem smarujecie wasze pociechy chroniące od słoneczka.

Ostatnia edycja:
tak tak tak - też jestem zainteresowana :)
Ja na razie używam kremu ochronnego bambino on ma faktor 4, ale robi się coraz cieplej więc może któraś doświadczona mamusia coś podpowie?

milena-zaciskam mocno kciuki zeby tym razem kropelki pomogły mateuszkowi.

anula-super ze udalo Ci sie wyrwac na zakupki:tak:pchwal sie co kupiłas:tak:

a ja już po obiedzie,dzieciaki spia,krystek na polu szaleje a ja na bb wskczyłam.
pogoda sie u nas poprawiła,jest cieplo ale mogło by byc gooooooorąco.:tak:jeden spacerek już mamy zaliczony ale jak pogoda sie nie spierdzieli to zaliczymy jeszcze jeden.

reklama
Dziewczyny, komp mi świruje, dlatego za bardzo się nie odzywam. Czekam na instalkę windowsa i muszę zrobić reinstal systemu.

Milena, mam nadzieję, że w końcu będzie lepiej z oczkami.

Ja używam mleczka dla dzieci nivea z faktorem 50. Idealnie się rozsmarowuje.

Ostatnia edycja:
Do góry