Gosia_x_bonus i gratis
Fanka BB :)
Akosua dopisuje się do Anulki, pierwszy miesiac sama słodycz, miałam tyle czasu,że czytałam fazety ksiażki, karmienie, przebieranie, spanie tak wyglądał nasz dzień pod koniec pierwszego miesiąca zaczęły się kolki, marudzenia, oj wtedy zdarzały sie dni,że i obiadu nie mogłam zrobić dopóki mąż był w pracy, ale na początku trzeciego miesiąca powróciliśmy do życia, teraz jest bardzo fajnie, choć jak każde dzieci mają dzień dobry dzień zły jak i człowiek. Moje też potrafią poleżeć same ostatnio fascynację nie ustającą budzi wielki balon z helem, ale nie mogę patrzeć jak leżą i oglądają albo sufit albo zabawki, często układam je na kolanac, biore na ręcę jakoś takie smutne mi się wydają jak leżą same.
Co do kojca ja zastanawiałam się bardziej nad takim w stylu łóżeczka tylko składanym na kółkach...
lecę mąż ma dziś urodziny, nieby powinien odpocząć a ja rzekomo robię opłaty, ale nie mogę się oprzeć,żeby nie zajrzeć do Was pozdrawiam
Co do kojca ja zastanawiałam się bardziej nad takim w stylu łóżeczka tylko składanym na kółkach...
lecę mąż ma dziś urodziny, nieby powinien odpocząć a ja rzekomo robię opłaty, ale nie mogę się oprzeć,żeby nie zajrzeć do Was pozdrawiam