reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Ja jeszcze piorę w dziecięcym - mam jeszcze zapas więc musze skończyć. Zastanawiam się nad przejściem na "nasz" proszek, ale zastanowię się jak już się skończych "ich". Pewnie jakiś Sensitive to będzie, ale chętnie dowiem się też jakich uzywacie.

reklama
Dziewczyny wlasnie wrocilam od fryzjera, juezu moj zza mna musial 2 razy dzwonic :/ no chwili spokoju nie moze byc. Nie obciela mnie jak chcialam ale trudno chcialam krocej a wyszlo jak wyszlo staaasznie jej szkoda bylo moich klakow :/
Jeszcze farba i moze zaczne przypominac czlowieka.

Co do nocnikow to moja kolezanka zaczela sadzac na tron jak mala miala pol roku, obkladala ja poduszkami zeby siedziala w miare stabilnie i jak miala 14 miesiecy to wolala kupe szok normalnie ale prawda. A mojej znajomej blizniaczki mialy poltora roku jak zaczely wolac, zeszlo jej cale wakacje tlumaczyc i uczyc i udalo sie.

Yen kto jak kto, ale ja to kupuje rozsądnie :tak:, w większości przypadków mam alergie na firmówki.
Ja piore pół na pół, ale już konczy mi sie dzieciowy proszek, mam zamiar używać płynu do prania z biedronki, już kilka razy im dolałam, jakoś wydaje mi się że płyn lepiej sie pieni i wypieni,a proszek może zostać w ciuchach, tzn napewno zostaje, diwedziałam się tego po wypraniu kiedys swoich kurtek.

Witam bliźniacze mamusie :-)
Podczytałam 3 ostatnie strony zobaczyłam jakie tematy poruszacie ale widze że tu większość maluszków.My mamy 2,5 roku.Czy nadajemy sie aby z wami poprzebywac ??

Pozdrawiamy miłego wieczoru :-)

Bastra mylę że jak najbardziej możesz się rozgościć:-) Opinia mamy starszych bliźniąt jest bardzo pożądana.

basia82 ja już przeszłam na nasz proszek, piorę w vizir sensitive.

jola super nocniczki! Prawdziwe kibelki, co ty mówisz że nie robią na nocniczek jak ja widzę że robią;-)

Luckaa to tylko był przykład jakie widziałam, ja bym takich nie kupiła, szkoda mi kasy:tak:

Cześć Dziewczyny:-)

Moge wypowiedzieć się jedynie na temat łóżeczek. My mamy dwa wstawione do sypialni, chociaż smyki śmiało zmieściliby się w jednym :)
Odnośnie nocników siostrzenica mojego J. też była wcześnie (8-9mcy) sadzana na nocnik i jak miała 15 mcy to już bez pampka chodzi :)

Pozdrawiam ciepło,
Małgoń

Mam chwilę.Zuzia ma gorączkę.Zasnęła mi na rękach.Noc będzie ciężka:-(

Ja od kilku miesięcy używam Persil non-bio.Nie mają po nim żadnego uczulenia.Niedawno zaczęłam używac Lenor i też nic nie zauważyłam.

Nocniki mamy najzwyklejsze:tak:Jeszcze nie wypróbowane:-)

Bastra witamy:-)
No i już się obudziła z płaczek.Kończę.Papa:-(

Dziewczynki nie mam czasu latac od sklepu do sklepu, w ktorym sklepie kupilyscie barwniki spozywcze do tych mas lukrowych?

Dzięki dziewczyny za pomoc ws. proszku:)

Monira współczuję Ci. U mnie małe były przeziębione, Zosia na antybiotyku, bo w płucach coś rzęziło, bez gorączki na szczęście. Teraz ząbki idą i też bez większego marudzenia.

reklama
Do góry