Mam do Was takie pytanko, ma ktoras z Was spacerowke abc design zoom?? zamierzam ja kupic i sie wlasnie zastanawiam, bo czytalam rozne opinie. Wiecie cos moze o tym wozeczku??Pozdrawiamy goraco
ja miałam zooma zarówno gondolki jaki i spacerówkę. Sama nie wiem co ci napisać bo już sprzedałam. Uważam że jest to bardzo fajny wózek, ale zależy gdzie mieszkasz. Wydaje mi się że to typwo miejski wózio, skrętny, wygodny, wszędzie się zmieścisz...ale jak dzieci rosną to staje się coraz cięższy - to był główny powód naszego rozstania:-) Poza tym ja osobiście polecam!
Mamusie chyba naprawdę wagarują

Przed nami ciężka noc:-(Kacper i Zuzia wymiotują.Kacper nadal ma biegunkę.Teraz padły ze zmęczenia.Oby trochę pospały.Straszne są te wirusy...Jutro powinno byc lepiej.Dobrze przynajmniej,że coś piją.Ach,ciężko tak patrzec jak maluchy się męczą.Dobrej i spokojnej nocki;-)
współczuję chorób - życzę Wam dużo zdrówka!
Faktycznie straszne pustki..
A cosik mi sie przypomnialo.Ksiadz dal nam prezent dla dziewczyn.Nie chcial wziasc koperty,my tez nie wiec wzial i oddal mowiac ze to prezent dla dziewczynek i odmowic nie mozemy.Mily gest zwazywszy ze wPl to sie reke wyciaga:-)
Gosia, fajnie że chrzciny się udały! A Maksio lepiej się poczuł czy znalazłaś dla niego kogoś do opieki? Czekam na zdjęcie

Nie słyszałam żeby w Polsce ksiądz się tak zachował. To jakiś święty a nie ksiądz

Ja "zapłaciłam" za chrzest po 200zł od duszyczki i płakać mi się chciało że aż tyle muszę dać księdzu. Zresztą on mnie tak poinformował że u nas w parafii taka jest ofiara. Ofiara - dobre! I jak tu nie być negatywnie nastawionym do kościoła?
Pozmieniały im się znowu godziny sn w ciagu dnia - już nie nadazam. Rano wstają coraz wcześniej i już koło 10 domagają się położenia. Pośpią do 11.30 max do 12. Julka chce drugi raz jeszcze koło 14. Majka już nie śpi, ale za to maruda wieczorem.
Ciekawe co będzie jak czas się zmieni
A i zapomniałam dodać - wczoraj dowiedziałam się, że teściowa nie będzie siedziec z dziecmi - a wracam do pracy za 3 miesiące! Ładna perspektywa się szykuje!
Moje córy identycznie śpią- czasami już po 9 są tak zmęczone że muszę je położyć.
Ale zleciało - już do pracy?? Z kim zostawisz dziewczynki?
Ale tak naprawde to nie moge narzekac bo u mnie babcie sie doslowne kloca o spacery z dziewczynkami

i to trwaja one coraz dluzej bo cieplutko sie robi. Wczoraj moja mama byla z nimi 3 godziny, dzisiaj druga babcia je wziela juz na spacer przed 11 i mowila ze ok 14 wroca! a ja korzystam. Wczoraj pociwczyc bylam na silowni, ale dzisiaj takie zakwasy ze nic mi sie nie chce..ale czuje ze brzuszek maleje

musze sprzatac!:/
Yenefer co z Toba? gdzie sie kochana podzialas? tesknimy
hehehe jestem jestem - tylko jest taka piękna pogoda że żal siedzieć przed kompem:-)
Dziewczyny mam pytanko na roczek robiliście jakieś wielkie poczęstunki czy tak skromniej. Tort, ciasto kawka i co jeszcze? U mnie już tuż tuż. Jakoś nie mam weny do wielkich przyjęć. Kupowaliście coś swoim pociechom na roczek?
u nas było raczej skromnie - torty i jakieś przekąski, ale nic obiadowego;-) Od nas nic nie dostały, ale miały tyle prezentów że raczej tego nie zauważyły. Poza tym na codzień kupujemy im sporo fajnych rzeczy, więc chyba nie były aż tak stratne
A ja zawzięłam się starsznie i właśnie prawie skończyłam pierwszą zabawkę dla moich dzieci.

Muszę jeszcze wyszyć oczka. Dziewczyny zachwycone, aż mam ochotę znów coś im uszyć! I pomyśleć że wykorzystałam na to starą koszulkę męża