reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

My juz po spacerku 3-godzinnym! W sumie to randka i to podwojna! z naszymi kolegami blizniakami 7-miesiecznymi:)ale mnie nogi bola. Dziewczyny zjadly i w lozeczkach odpoczywaja:)cieplutko jest ale wiatr taki ze leb urywa! meczacy troche. A zapomnialam napisac ze nasz wozek (Jumper) nam pekl! spaw puscil. Dobrze ze malych nie pogubilam:) nawet nie wiedzialam kiedy pekl. M zauwazyl i trzeba go naprawic. Wczoraj i dzisiaj dziewczyny byly nasza spacerowka zakupowa na spacerku Easy Go Duo Comfort. Powiem Wam ze sie dosc lekko prowadzi ale podjechac nim pod kraweznik..masakra! caly czas mysle zeby pozbyc sie obu i kupic tego Joggera. Takiej mi ochoty narobilyscie:) te daszki mnie w nim mocno przekonuja:)
Zobaczymy co wyniknie z tych obiecanek :)
Doklanie, niedlugo sie dowiesz;) czy na tesciowa mozna liczyc naprawde:) Ja to naprawde sie ciesze ze mam z moja spokoj. Mojego M tata nie zyje z jego mama, ma super zone i ona jest prawdziwa babcia dla dziewczynek:) uwielbia je z wzajemnoscia i chetnie zabiera na spacerki. Takze babcie dwie sa:)

Iws dobre i to. Niech sie dorzuci, zawsze jakas pomoc. Powinna sama oplacic calosc za to ze tak Was zalatwila:)

Jola ale cieplo u Was, szok. Mi sie do lata nie spieszy w sumie az tak, jeszcze sie wiosna nie nacieszylam. Ale w weekend podobno zima ma wrocic. 2 stopnie u nas:/

Ostatnia edycja:
reklama
Jednak mój mąż pojechał z Kacprem do szpitala:-(Polepszyło się na chwilę...Czekam na jakąś wiadomośc i do głowy dostaję z nerwów...Wolę sprawdzic czy nie dzieje się nic poważniejszego,tak łatwo o odwodnienie,że mogę tego nie zauważyc...

moniora o kurcze to poważna sprawa, dobrze że mąż zabrał go do lekarza - to już za długo się ciągnie. Daj znać w wolnej chwili co powiedzieli w szpitalu.

anulka ja wczoraj na spacerze spotkałam inną bliźniaczą mamę z zoomem, no i pogadałyśmy trochę, jednym z tematów był wózek. Jak zobaczyła mojego joggera to aż się zapowietrzyła. Musiałam jej zaprezentować budki i była zachwycona. Ja jestem tak zadowolona że naszą Jolę będę pod niebiosa wychwalać, że pokazała mi to cudo:-D

W szpitalu powiedzieli,że niepotrzebnie przyjechaliśmy,jeśli wymioty ustały.Mam to w nosie,każda mama pewnie by się martwiła tak jak ja i zrobiłaby to samo.W każdym razie nie jest odwodniony.Mamy nadal podawac elektrolity,7UP! i normalnie mleko.Absolutnie wodę zakazali.Biegunka może się utrzymac nawet 2tyg.Już teraz jestem dużo spokojniejsza bynajmniej...

Maniora...najwazniejsze ze Ty czujesz sie lepiej psychicznie bo wiesz ze maly nie jest odwodniony...
7Up...powiadzasz?? to ja nie wiedzialam ze to dobre na odwodnienie...:sorry:

Anulka...no to przynajmniej dobrze ze macie spacerowke na zaps...:tak:
A u nas tez ma byc troche chlodniej w weekend...10-11 stopni...

A my dzis wyszlysmy i zalozylam malym na swterki takie bluzy i one normlanie byly chyba jedynymi ubranymi tak dziecmi...:sorry: Reszta o na krotki rekaw i gole nogi...:szok:
To sie nazywa chartowanie od malego...:sorry:

Yen...eee tam zaraz wychwalac....:-D:-D ja sie ciesze ze Ci pasuje...:tak:

Moniora dobrze ze byli w szpitalu i jestes spokojniejsza:) z odwodnieniem nie ma zartow..duzo zdrowka dla maluchow! U nas tez jak wirus sie przypaletal wczesniej to male prawie 2 tyg trzymal!

Jola i Yen a mnie tak zarazilyscie tym joggerkiem ze caly czas o nim mysle:D zwrot podatku jeszcze niedlugo przyjdzie takze moze..:D

7UP z tego co powiedzieli jest dobry na biegunkę i wszelkie problemy z brzuszkiem.Co tam,wszystkiego próbowałam,więc to nie zaszkodzi.A może pomoże???Narazie Kacper śpi.Jest taki spokojny.Za 9dni mamy leciec do Polski,oby do tego czasu wszystko się unormowało.No i ,żeby starszych córk nie złapało...Dzięki dziewczyny;-)Po tym szpitalu jestem duuuużo spokojniejsza:tak:

moniora co tam się przejmować lekarzami, dla mnie to normalne że każda troskliwa matka wszędzie pójdzie żeby tylko jej dziecko było pod dobrą opieką. Szpitale są po to żeby z nich korzystać! Cieszę się że jesteś spokojniejsza. Niech Kacperek pośpi - sen to najlepsze lekarstwo.
O 7up nie słyszałam, ale słyszałam o wygazowanej coli że dobra na żołądek.
To za 9 dni znikniesz z forum :)? Na długo przylatujecie do Polski? Pewnie się cieszysz?
jola bo u nas w Polsce bardzo sceptycznie podchodzi się do zmian ubrania o tej porze roku. Śmiesznie to wygląda jak kilka dni temu było 15 stopni a ludzie poubierani jakby był wielki mróz - kozaki, czapki i kurtki zimowe. Ja tam śmigam już w wiosennych butach:tak:
Oj będę wychwalać!!!! Będę :tak:
anulka uważaj tylko na easy go, bo my już nit wymienialiśmy :angry:

Moniora nie martw sie.Bardzo dobrym znakiem jest ze Kacper zczal jesc i pic a to znaczy ze wraca do zdrowia.A biegunka faktycznie moze potrwac jeszcze troche.Max mial biegunke az 15 dni jk mial 5 miesiecy.
Wrzucilam do galerii kilka fotek z chrztu;-)

reklama
Do góry