Sunsine witaj nowa mamusiu podwojna
anulka, to poczwal sie co kupiłaś, moze na zamknietym

....ja jestem z tych co kupuja z potrzeby,, ale właściwie potrzeby am ostatnio spore, jakoś nie mam się w co ubrać

(((
Jak ja dawno nie patrzyłam w telewizor przy dzieciach nie chcę oglądac a wieczorami jakoś nie chcieliśmy żeby ich nie obudzić. Ale postanowiłąm z tym skończyć i widzę że dzieciom jakoś nie przeszkadza...
Onna ja nie potrafie nawet powiedziec co kupilam ostatnio bo ja kupuje ciagle cos

to dzieciom, to sobie, to do domu cos..poprostu uwielbiam kupowac

oszczedzac nie umialam nigdy!
A co do ciuchow to ja tez nie kupowalam jakis czas i naprawde nie mialam w czym chodzic, skupialam sie na dzieciach a o sobie nie myslalam az tak i moj M 2 miesiace pod rzad dorzucal mi do wyplaty po kilkaset zlotych ostatnio i kazal ze mam sobie kupic cos i tylko sobie! zabronil mi wydawac to na dzieci

takze pare ciuszkow kupilam i juz mi lepiej

Co do tv to my zawsze wieczorem ogaldamy, ja nie umiem bez tv..zawsze przed zasnieciem musze poogladac cos i male spia z nami w sypialni dalej, nigdy im nie przeszkadzal telewizor.
Iws super butki, napewno okazja sie nadarzy zeby je ubrac

Fajnie ze jestes zadowolona z warsztatow. Poszlabym z checia na takie.
Gastone strasznie sie ciesze ze malutkie postepy robia i mamusia spokojniejsza

gratuluje dziewczynkom
Zoska moim malym dziadek truskawki kupuje juz od 2 mies codziennie prawie, najpierw te w opakowaniach duze! nie wiem czy one maja wartosci jakies ale male uwielbiaja i jedza codziennie prawie, teraz juz nasze krajowe. Gryza z calosci i nie slodze im ani zadnych dodatkow nie stosuje. Uwielbiaja nawet te kwasne

A co do picia, moje pija z wszystkiego co sie da, z butelki, ze slomki, z kubeczka niekapka, kubka zwyklego ale tego nie lubie bo cieknie

i ostatnio zaczelam kupowac im wode zwykla niegazowana z dziubkiem i tez pija

Mleko pija nad ranem z butli a wieczorem zageszczam kaszka i tez butla zawsze.
Bylismy dzisiaj na komunii u mojego chrzesniaka i chcialam Wam pokazac moje krolewny, ktore do zdjecia juz zdazyly sie pobrudzic i pozrzucac opaski