reklama
Jola ja tez Na wspolnej i na 2 M jak milosc uwielbiam.Ale ja lubie Tlc,discovery,reality tv,zone club.Czasem dokumenty na Hbo.Filmy swoje ogladam.Jest wiele ciekawych programow i ja nie mowie o polskiej Tv tylko o kanalach po polsku.:-)
iws
Fanka BB :)
A teraz nadrobie zaleglosci poki male spia
Jolu jasne ze przyjelam Twoje zaproszenie, ale dopiero wieczorem wczoraj bo czasu nie mialam wczesniej
nie wiem czemu sobie wyobrazalas mnie jako brunetke bo ja cale zycie jestem blondynka
ale ja tez mam wyobrazenia o niektorych z Was inne i jak widze zdjecia to az dziwne, bo wydaje mi sie ze inne Was znam
ale Ciebie Jolu to wlasnie tak sobie wyobrazalam
a Twoje dziewczynki sa tak przekochane ze napatrzec sie nie moge
Yen dziewczynki do mnie podobne?milo to slyszec ale jestes jedna z niewielu, bo kazdy mowi ze one to caly tatus ale moze to bardziej po minach na zywo
A ja ogladalam wasze zdjecia na fb i wszedl M i pyta kto to, ja mowie ze kolezanka z forum a on mowi jaka podobna do Ciebie
Co do Majki to u nas to samo..one chyba juz tak maja
tez rozrabiak jak nie wiem i strasznie towarzyska byla ale ostatnio nie wiem co sie stalo..zaczela bac sie obcych..patrzy na kogos i juz minke taka robi i w placz..teraz Julka bardziej towarzyska ale spokojniejsza zdecydowanie
A na dzien dziecka nasze dziewczynki dostaly od nas juz wczesniej stolik i krzeselka i Ikei do pokoiku i zjezdzalnie Hello Kitty, od dziadkow jednych domek do ogrodka a drugich piaskownice. Od mojego brata bujak Little Tikes i od cioci jeszcze krotkie spodenki
Iws przekonalas mnie kochana i juz potwierdzilam obecnosc na jutrzejszych warsztatach
))
I zostawic tatusia z dziecmi! hahaha, ale sie usmialam z Twojej historii i o kupce
Luckaa no to super kochana ze juz Bog Was polaczyl
)) U ja dalej meza nie mam
wszystko przed nami dopiero
Gastone wyobrazam sobie co czujesz uziemiona w domu! nowe auto..mozna sie wkurzyc!
Jolu jasne ze przyjelam Twoje zaproszenie, ale dopiero wieczorem wczoraj bo czasu nie mialam wczesniej
Yen dziewczynki do mnie podobne?milo to slyszec ale jestes jedna z niewielu, bo kazdy mowi ze one to caly tatus ale moze to bardziej po minach na zywo
Co do Majki to u nas to samo..one chyba juz tak maja
A na dzien dziecka nasze dziewczynki dostaly od nas juz wczesniej stolik i krzeselka i Ikei do pokoiku i zjezdzalnie Hello Kitty, od dziadkow jednych domek do ogrodka a drugich piaskownice. Od mojego brata bujak Little Tikes i od cioci jeszcze krotkie spodenki
Iws przekonalas mnie kochana i juz potwierdzilam obecnosc na jutrzejszych warsztatach
I zostawic tatusia z dziecmi! hahaha, ale sie usmialam z Twojej historii i o kupce
Luckaa no to super kochana ze juz Bog Was polaczyl
Gastone wyobrazam sobie co czujesz uziemiona w domu! nowe auto..mozna sie wkurzyc!
Ostatnia edycja:
Jak dostaniemy od kamerzysty zdjęcia to coś wstawie
Anulka a coś planujecie??
My mieliśmy ustalony slub zaczym zaszłam w ciąże, a jak sie okazało że jestemw ciąży to wzięliśmy ślub cywilny i nie żałowałam bo przynajmniej mogłam się przedstawiać tak jak dzieci, dla mnie w różnych instytucjacj miało to znaczenie, chciałam stanowić rodzine z m i dziećmi a nie jako jedyna inaczej się nazywać
Nie jestem święta, ale chciałam ślubu kościelnego, głupio mi było że niemogłam iść do komuni na chrzcinach dzieciaków, do kościoła nie chodziłam bo czułam się ,,grzesznicą", nie można byc chrzestnym, świadkiem itd.
Anulka a coś planujecie??
My mieliśmy ustalony slub zaczym zaszłam w ciąże, a jak sie okazało że jestemw ciąży to wzięliśmy ślub cywilny i nie żałowałam bo przynajmniej mogłam się przedstawiać tak jak dzieci, dla mnie w różnych instytucjacj miało to znaczenie, chciałam stanowić rodzine z m i dziećmi a nie jako jedyna inaczej się nazywać
Nie jestem święta, ale chciałam ślubu kościelnego, głupio mi było że niemogłam iść do komuni na chrzcinach dzieciaków, do kościoła nie chodziłam bo czułam się ,,grzesznicą", nie można byc chrzestnym, świadkiem itd.
yenefer
anulka śmiesznie z tym podobieństwem, ale wiesz co mnie jeszcze ubawiło? Chyba twój prawie-mąż jest też trochę podobny do mojego męża
))) Tak mi się wydaje, bo chyba jest brunetem, dobrze widziałam? Czasami zdjęcia potrafią kłamać
))
A co do podobieństwa, to u nas każdy widzi co innego. Teraz dziewczynki są bardzije do mnie podobne, kiedyś bardziej do taty, ale na 100% mają oczy po dziadku - moim teściu.
Domek, zjeżdżalnię widziałam na fb i sama się zastanawiam czy nie kupić czegoś takiego. Widać że dziewczynki zadowolone.
Luckaa to czekamy na zdjęcia, pewnie super wyglądałaś. Każda panna młoda pieknie wygląda - jeszcze nie widziałam brzydkiej
Jak bym była w takiej sytuacji jak ty to pewnie też bym wzięła sobie cywilny a potem na spokojnie kościelny. Ostatnio widziałam pannę młodą w 8m-cznej ciąży - śmiesznie wyglądała przed ołtarzem
)))) No ale życie jest życie - czasami weryfikuje nasze plany.
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WSZYSTKICH NASZYCH FORUMKOWYCH MILUSIŃSKICH
A co do podobieństwa, to u nas każdy widzi co innego. Teraz dziewczynki są bardzije do mnie podobne, kiedyś bardziej do taty, ale na 100% mają oczy po dziadku - moim teściu.
Domek, zjeżdżalnię widziałam na fb i sama się zastanawiam czy nie kupić czegoś takiego. Widać że dziewczynki zadowolone.
Luckaa to czekamy na zdjęcia, pewnie super wyglądałaś. Każda panna młoda pieknie wygląda - jeszcze nie widziałam brzydkiej
Jak bym była w takiej sytuacji jak ty to pewnie też bym wzięła sobie cywilny a potem na spokojnie kościelny. Ostatnio widziałam pannę młodą w 8m-cznej ciąży - śmiesznie wyglądała przed ołtarzem
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WSZYSTKICH NASZYCH FORUMKOWYCH MILUSIŃSKICH
Lucka narazie nie planujemy ale tez chcialabym kiedys nazywac sie jak reszta rodziny
ja w ciazy slubu nie chcialam brac, bo to troche wymuszone takie by bylo. Wy np piszesz ze mieliscie juz ustalony termin zanim w ciaze zaszlas a dla mnie to troche bez sensu skoro bylismy zareczeni a termin jeszcze nie byl wyznaczony to po co na sile przyspieszac. No i ja to cywilnego bym nie chciala, tylko w kosciele. Bylam raz w urzedzie stanu cywilnego na slubie i nie podobalo mi sie strasznie.. Mi sie marzy zeby dziewczynki mi tren niosly
))
Yenefer no wlasnie zapomnialam dodac ze jak M powiedzial ze ty podobna do mnie to ja mowie ze Twoj maz znowu do niego troche, bo tez ciemny taki tylko moj M szczuplejszy chyba
takze widzisz mamy sobowtorow
)))hehe. A z podobienstwami dzieci to tak chyba jest ze kazdy widzi co chce
moja mama mowi ze Majka to ja jak bylam mala a znowu z macka rodziny duzo osob mowi ze do niego jest podobna jak byl maly..albo moze ja i M poprostu bylismy podobni jako dzieci do siebie
Yenefer no wlasnie zapomnialam dodac ze jak M powiedzial ze ty podobna do mnie to ja mowie ze Twoj maz znowu do niego troche, bo tez ciemny taki tylko moj M szczuplejszy chyba
yenefer
ania po prostu wygląda na to że blondynki gustują w brunetach
Co do ślubu to wiesz, dziewczynki już chodzą więc na dobrą sprawę tren mogą już nieść
))) A poważnie to jak wam jest w życiu "po drodze" to będziecie razem czy ze ślubem czy bez.
reklama
hhejhej, ja na wsi, choć czytam to jakoś nie mam wweny pisać, dziś przyjechal mąz to troche luzu mam. Ruchu tu troch ę ostatnio, fajnie
dołączam do klubu tych malutkich [
Luckaa, gratuluję ślubu i wesela, tez chętnie zobaczę zdjęcia
yen, czytałam na podrożach o wakacjach, fajnie się Wam udało, a ja mam ciągle jakiś lęk przed wyjechaniem z dzieći poza kraj, głównie chodzi mi o pomoc medyczną w razie jakiejś potrzeby...
A mialąś napisać jaki to hotel był?
anulka,domek śłiczny, mialam pytać za ile, ale spojrzalam na all na ceny takich i znalazłam ten własnie - powiem Ci że na Twoim zdjęciu wygląda bardziej zachęcająco niż na aukcji
moje dzieeciaki dostaly na dzień dziecka taki domek-namiot, ale maleńki. zostal w domu, daliśy im wcześniej, przed wyjazdem przekonani że na pewno coś dostana to lepiej rozłożyć to w czasie. Niestety dziadkowie zaabsorbowani pomocą chyba zapomnieli o dniu dziecka, ale mi przykro bylo,że dzieci nic dziś nie dostały, ja też nie miałam jak wyskoczyć do pulaw... moi rodzice będa w niedzielę, pewnie przywioza cos dzieciakom. CIekawe czy ja coś dostanę
całe lata mama przynajmniej życzenia mi sklądala, albo prezent twierdz ac,ż dle niej będę zawsze jej dzieckiem. Ciekawe czy to się zmienilo...
dołączam do klubu tych malutkich [
Luckaa, gratuluję ślubu i wesela, tez chętnie zobaczę zdjęcia
yen, czytałam na podrożach o wakacjach, fajnie się Wam udało, a ja mam ciągle jakiś lęk przed wyjechaniem z dzieći poza kraj, głównie chodzi mi o pomoc medyczną w razie jakiejś potrzeby...
A mialąś napisać jaki to hotel był?
anulka,domek śłiczny, mialam pytać za ile, ale spojrzalam na all na ceny takich i znalazłam ten własnie - powiem Ci że na Twoim zdjęciu wygląda bardziej zachęcająco niż na aukcji
moje dzieeciaki dostaly na dzień dziecka taki domek-namiot, ale maleńki. zostal w domu, daliśy im wcześniej, przed wyjazdem przekonani że na pewno coś dostana to lepiej rozłożyć to w czasie. Niestety dziadkowie zaabsorbowani pomocą chyba zapomnieli o dniu dziecka, ale mi przykro bylo,że dzieci nic dziś nie dostały, ja też nie miałam jak wyskoczyć do pulaw... moi rodzice będa w niedzielę, pewnie przywioza cos dzieciakom. CIekawe czy ja coś dostanę