reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

U Nas pogoda sie poprawila.Ma byc ciepelko w koncu.Dosc tego deszczu!W ogrodzie masakra bo nic zrobic przez te deszcze nie mozna bylo zrobic, zaroslam chwastami:-(
Slonce wyszlo na osiedlu kosiarki poszly w ruch hih
Jola zazdroszcze zakupow.Jutro sie rozwiaze sprawa z moim autem.Mam taka nadzieje,trzymajcie kciuki jutro bo sie boje ze brda chocki klocki i bedziemy musieli sie po sadach wloczyc, a tego nie chce..
Nawiazujac gdybym miala auto pojechalabym na wyprzedaze a tak dupa zbita bo z dziecmi to juz nie to samo...
Pobazgrala bym wiecej ale slysze ze Zoska Jarkowi szaleje.To moje dziecko jest nadpobudliwe...

reklama
Witam mamuśki, moi też spią razem. ok 11 codziennie ich kładę do łóżeczek i spią 2-3 godziny i potem koło 20.30 zaczyna się im noc. Ostatnio tylko płaczą przez sen ale nie obudzą się. To napewno przez te zęby już się nudny temat dla mnie robi. Ciągle zęby. Pisałam wam, że Szymkowi idzie 6 naraz, 3 już mu wyszły i to codziennie jeden. A teraz widzę że idą czwórki i kły górne, dolne jakby się zatrzymały. Za to Adrianowi nic nie widać a nerwowy ostatnio bardziej. Niech już wreszcie wyjdą i będzie spokój.

Zazdroszcze wam dziewczyny tych wyprzedaży na wyspach, ja to dzieciom uwielbiam kupowac ciuszki. Chociaz gdybym miała pod ręką sklepy z wyprzedażami to pewnie już bym z torbami poszła więc może lepiej ;)

Gastone powodzenia z autem

hejka

Gastone..no to trzymam kciukaski za samochod...obys juz mogla jezdzic na wyprzedaze..;-);-)

iws...no to mialyscie ubaw...:-D
U mnie male tez maja faze bawienia sie w piachu...ale nie takim z piaskownicy tylko w ziemni..:-p
Ja musze wlasnie kupic dzis kremik...bo z tamtego roku niestety juz jest otwarty 12 miesiecy i boje sie ze jest cos z nim nie tak...

madzia...to wlasnie dzieki tym wyprzedazom jeszcze jakos trzyma sie moja kieszen..;-) Ja tez niestety albo stety uwielbiam kupowac malym ciuchy....Szkoda tylko ze moj ukochany next nie robi wyprzedazy..tzn robi ale na wiek 2-3 lata ciezko jest cos fajnego kupic..

A ja dzis myjac zabki malym odkrylam ze wyszly im po dwie 5tki...oczywiscie nawet nie wiedzialam kiedy...tak jak ze wszytkim zabkami obylo sie bez zadnych objawowo..:tak:

Iws strasznie jestem zadowolona z warsztatow. Ja bylam w grupie z Marzena! taka szczupla, ciemne wlosy do ramion co ma roczna coreczke i 6-letniego synka. A Ty u jakiej? Zdziwili sie, ale nie bylam jedyna, bo bylam druga blizniacza, mama wiec nie tak bardzo. Jedna dziewczyna byla co ma synkow (1 rok i 2 mies maja):)
Co do podobienstw to jednak cos jest w tym nadawaniu imion, wszedzie jak slysze Majki to diabelki z charakterkiem:D
Ja moje dziewczyny tez filtrem 50 smaruje. I staram sie tez w cieniu je zabawiac bo male diabelki czapki zrzucaja i juz nie mam sily z nimi walczyc:D

Jola to fajnie ze zakupy sie udaly:) moje tez ostatnio na szczescie dluzej spia:) bo te ich polgodzinne drzemki w ciagu dnia doprowadzaly mnie do szalu:D Buciki super:) a jaki rozmiar Twoje dziewczynki teraz nosza?

Gastone trzymam kciuki za auto!!!

Madzia co do tematu zebow to mi sie juz niedobrze robi jak pomysle tylko! u mnie noce teraz niespokojne, chodze niedospana ciagle..julce teraz chyba z 3 naraz ida, ale niech wychodza szybko po pare i juz! bedzie spokoj:)

Jola to niesprawiedliwe, nie dosc ze Twoje dziewczynki grzeczne, za raczke chodza, nie broja mocno to jeszcze zeby wychodza bezobjawowo..:D zazdroszcze kochana!

Ostatnia edycja:
anulka..dziewczyny rozpoczynaly przygode z bucikami w rozmiarze 3.5 a teraz maja 5.5 czyli 22...ale trampeczki maja 6 bo nie ma polowek ...:tak:
A te trzewiczki kupilam im 7...wiec jak nie ebda dobre na jesieni to beda dobre na wiosne..:-)

Co do zabkowania to rzeczywiscie nie wiem co to jest...u mnie nawet dziewczyny sie zbytnio nie slinily...

A ja sie wscieklam ....dziewczyny gdzies zapodzialy mi klucz od domu...normalnie sam bryloczek wisi...A na dodatek tatus zamknal nas w domu..!!
Mialam wlasnie wyjsc na male zakupy...:wściekła/y:

Anulka - to ja była z inną. Zapomniałam imienia, ale miała dwóch synów.
Moje tez czapki zrzucają. Ponosza może z pięć minut i potem sobie przypomną i ściągają. Wiedzą, że się na to złoszczę więc się od razu uśmiechają i albo mi przynoszą albo od razu uciekają :)

Jola - to masz wesoło. Moje tez uwielbiają się bawić kluczami. A potem szukam bo w porę nie zauwazam kiedy rzuciły. Oczywiście z reguły biora je podczas mojej chwili nieuwagi - zaczynają juz dosięgać do blatu w kuchni i ściągają wszystko do czeg dosięgną.

reklama
cześć mamusie!

Byłam dziś z dziewczynkami w mojej pracy i myslałam że nie wyjdę bo zrobiłyśmy taką furorę że zamarła praca w moim zakładzie. Cały korytarz oglądał dziewczynki, a one były zachwycone że mają taką widownię. Moje dzieci są niesamowite :)))
Teraz, zmęczone wrażeniami dnia, śpią słodko.

gosia beznadziejnie z tym samochodem. My mieliśmy podobnie, tylko nasz popsuł się po 2 tyg od wyjazdu z salonu. Padła jakaś elektronika - tak to teraz jest z tymi samochodami...

jola wyszłaś na zakupy? czy dalej siedzisz w domowym więzieniu? Ale małe artystki Wam rosną :)))

luckaaa chyba na stonie bobovity widziałam jakieś info. Dla mnie już za późno - teraz jeżdżą już po innych rejonach polski.

Do góry